Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η πρώτη φωτογραφία της μέλλουσας μαμάς

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η Χριστίνα Μπόμπα, διανύει τις πιο ευτυχισμένες της στιγμές αφού περιμένει πως και πως τον ερχομό των διδύμων παιδιών της.

Η γλυκιά μέλλουσα μαμά ανέβασε στον λογαριασμό της μια φωτογραφία με φανερά φουσκωμένη κοιλιά αφού βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα η ίδια και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσαν το φύλο των μωρών τους μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

χριστίνα μπόμπα κοιλιά έγγυος

Χριστίνα Μπόμπα: Η αποκάλυψη στο Πρωινό για τα ονόματα των διδύμων

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψαν εχθές στον Instagram το φύλο των δίδυμων παιδιών που περιμένουν, είναι κοριτσάκια.

Σήμερα η μέλλουσα μανούλα βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο Πρωινό και μίλησε με την Φαίη Σκορδά για την μοναδική εμπειρία που ζουν.

«Το μάθαμε το Σάββατο. Το Σάββατο έγινε το πάρτι. Το μάθαμε από το γιατρό μας μέσα στη βδομάδα και μας έδωσε ένα κλειστό φάκελο, το οποίο το δώσαμε στην Ανέζια, στην Ντεμίλια και τον Γιώργο, που είναι τα παιδιά των κουμπάρων μας. Το είχαμε υποσχεθεί στην Ανέζια, που είχε αυτή την ιδέα και είχε ενθουσιαστεί πολύ καιρό τώρα.

Η αδερφή του Σάκη μας είχε στείλει τα μπαλόνια πριν καν το σκεφτεί η Ανέζια. Κοίτα μια ωραία ιδέα και μας το έστειλε. Ήταν το πρώτο δώρο των κοριτσιών αυτά τα μπαλόνια. Ονόματα δεν έχουμε βρει ακόμη, σκεφτόμαστε.», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Σάκης Τανιμανίδης: Ενθουσιασμένος δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της Χριστίνας

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα το καλοκαίρι θα κρατάνε στην αγκαλιά τους τα δίδυμα παιδάκια τους και είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένοι για αυτό.

Η Χριστίνα μέρα με την μέρα φουσκώνει και ο Σάκης έχει ήδη ενθουσιαστεί πολύ με το γεγονός πως θα γίνει μπαμπάς.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Ιnstagram, ο παρουσιαστής ανέβασε ένα βίντεο που παροτρύνει την Χριστίνα να δείξει πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της.