Χριστίνα Μπόμπα: Όλες οι εξελίξεις με την υγεία της μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

«Ο Σάκης Τανιμανίδης κοιμήθηκε στον καναπέ δίπλα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Όλες οι εξελίξεις με την υγεία της μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Όλες τις εξελίξεις με την υγεία της Χριστίνας Μπόμπα μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο μετέφερε η εκπομπή Happy Day, το πρωί της Δευτέρας 22/2.

Η εγκυμονούσα, μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της επέστρεψε στο σπίτι και είναι όλα καλά. Η Τίνα Μεσσαροπούλου που μίλησε με τον Σάκη Τανιμανίδη αποκάλυψε όσα της δήλωσε.

«Μίλησα με τον Σάκη Τανιμανίδη την Παρασκευή και είναι όλα καλά. Ο Σάκης ήταν όλη την εβδομάδα κοντά της και κοιμήθηκε στον καναπέ δίπλα της. Ευτυχώς που έγινε και όλο αυτό με την κακοκαιρία και είχε την καλύτερη φροντίδα στο νοσοκομείο.

Έμεινε μια εβδομάδα εκεί και ήταν όλα κάτω από ιατρική παρακολούθηση. Πήγαν όλα καλά και τώρα επέστρεψαν στο σπίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής.

Χριστίνα Μπόμπα εγκυμοσύνη υγεία

Σάκης Τανιμανίδης: «Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδάκι με την Χριστίνα Μπόμπα»

Καλεσμένος στο Πρωινού βρέθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης, λίγο διάστημα μετά την είδηση πως με την Χριστίνα Μπόμπα θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς σε δίδυμα. Ο παρουσιαστής που υπέγραψε στον ΑΝΤ1 και θα παρουσιάσει τη Φάρμα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να μείνει έγκυος η γυναίκα του.

Επίσης, τηλεφωνικά μίλησε και η μητέρα του κυρία Ματούλα, η οποία αποκάλυψε το πώς της ανακοίνωσε ο γιος της ότι θα γίνει γιαγιά.

«Δυσκολευτήκαμε αρκετά. Σε αριθμό δε θυμάμαι πόσες ήταν οι προσπάθειες. Όταν παντρευτήκαμε είπαμε να κάνουμε ένα παιδάκι. Δεν ήρθε τόσο εύκολα. Πέρασε καιρός. Ξέρω για όλα τα ζευγάρια πως είναι δύσκολο, αλλά ήρθε και μετά τα ξεχνάς όλα. Αυτό πέφτει κυρίως πάνω στη γυναίκα. Η γυναίκα είναι αυτή που κάθε μήνα κάνει το τεστ. Το κάνει προσωπικό, το κάνει δικό της. Ο άντρας απλά είναι δίπλα και περιμένει. Λάθος της να το προσωποποιεί.

Δεν είναι μπαμ και κάτω. Και όλα καλά να είναι, υπάρχει ένα ποσοστό επιτυχίας. Δε ζήσαμε κάποιο δράμα. Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδάκι, όπως χιλιάδες κόσμος. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ότι και αν δυσκολεύονται να κάνουν παιδί, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα το λύσουν οι γιατροί και αν δεν υπάρχει, κάποια στιγμή θα έρθει. Και όταν θα έρθει θα είναι σα να μη πέρασε μια μέρα. Όταν το μάθαμε πιάσαμε τα ζουμιά» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Τανιμανίδης.