Σάκης Τανιμανίδης: Αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο νοσηλεύτηκε η Χριστίνα Μπόμπα

«Είχε έντονους κοιλιακούς πόνους...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης: Αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο νοσηλεύτηκε η Χριστίνα Μπόμπα

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να εξηγήσει στους διαδικτυακούς του φίλους τον λόγο για τον οποίο χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο η Χριστίνα Μπόμπα.

Η πανέμορφη εγκυμονούσα, ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες ότι χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο και όπως είναι λογικό, το Instagram της γέμισε με μηνύματα από θαυμαστές της.

Ο Σάκης Τανιμανίδης από τη μεριά του θέλησε να απαντήσει και να εξηγήσει πρώτα απ' όλα πως είναι όλοι καλά και πως η σύζυγός του είχε κάποιους πόνους.

«Ευχαριστούμε πολύ για όλα τα μηνύματα. Είμαστε καλά και οι 4. Χρειάστηκε να μείνουμε στην κλινική γιατί η Χριστίνα είχε έντονους κολικούς πόνους, αλλά νιώθει ήδη καλύτερα. Ακόμη και εδώ γιορτάσαμε λίγο Βαλεντίνο όμως. Σας στέλνουμε την αγάπη μας» έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία με τη σύζυγό του.

Χριστίνα Μπόμπα νοσοκομείο

Βόλτα στο Ζάππειο ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στον έβδομο ουρανό πετούν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, τους τελευταίους πέντε μήνες, για όσο δηλαδή κρατάει η εγκυμοσύνη της. «Το μόνο που σκέφτομαι είναι το πότε θα γνωρίσω τα κορίτσια μου!», έγραψε την προηγούμενη εβδομάδα ο παρουσιαστής της «Φάρμας» και μελλοντικός μπαμπάς, αποκαλύπτοντας το φύλο των παιδιών που περιμένουν και συμπληρώνοντας με χιούμορ πως θα γίνει... «σεΐχης με χαρέμι».

Όσο κι αν την τρολάρει με γλυκό τρόπο, για την prenatal yoga που κάνει, δεν κρύβει την αδυναμία που έχει στη σύζυγό του, ενώ τη στηρίζει ακόμα και στις αδιαθεσίες που εκείνη νιώθει κατά καιρούς. Χαρακτηριστικό είναι δε πως έχει ξεκινήσει εντατικά μαθήματα για μεγάλωμα διδύμων, διαβάζοντας σχετικά βιβλία δίπλα στη Χριστίνα του, που τον έχει κάνει ευτυχισμένο. Δραστήριο ζευγάρι, παρ' όλα αυτά, δεν έχει σταματήσει τους περιπάτους στις ελεύθερες μέρες του. Εμείς, συγκεκριμένα, τους συναντήσαμε σε μια κυριακάτικη βόλτα στο Ζάππειο, να αποχαιρετούν τον Γενάρη με μια αναμνηστική σέλφι.

Αποκλειστικές φωτογραφίες Τανιμανίδη - Μπόμπα

Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα περιοδικό YOU

Περισσότερο υλικό στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ

Απ' τον Άγιο Δομίνικο στη Μαλακάσα...

Ο μόνος λόγος για να αφήσει απ' το πλευρό του τη γυναίκα του, για τους επόμενους μήνες, θα είναι επαγγελματικός. Ο Σάκης ετοιμάζεται να μπει στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1! Μόλις την περασμένη Δευτέρα βρέθηκε για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις όπου θα γυριστεί το reality, στη Μαλακάσα, και δηλώνει έτοιμος για όλα. Μέχρι στιγμής και εκτός απροόπτου, έχει επιβεβαιωθεί πως στο παιχνίδι θα συμμετέχουν ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο Θανάσης Πάτρας, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο Κώστας Γκρέκας, η Μαρία Μιχαλοπούλου και ο Στράτος Τζώρτζογλου.