Στο νοσοκομείο η Χριστίνα Μπόμπα

Η φωτογραφία πάνω από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο η Χριστίνα Μπόμπα

Μόλις πριν από λίγα λεπτά μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως βρίσκεται στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.

Η εγκυμονούσα, που συχνά ποζάρει με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, πέρασε με περίεργο τρόπο την ημέρα των ερωτευμένων, ωστόσο όπως ενημέρωσε στην ανάρτησή της όλα είναι καλά και περαστικά και δεν υπάρχει κανένας λόγο ανησυχίας.

Μάλιστα, θέλησε να αστειευτεί, λέγοντας πως ήταν μία ευκαιρία για να βγει από το σπίτι σήμερα.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

«Happy Valentine’s day. Εμάς σήμερα μας βρήκε η μέρα στο νοσοκομείο (όλα είναι καλά και περαστικά ευτυχώς) και σας στέλνουμε τις ευχές μας και την αγάπη μας. Υ.Γ. Τουλάχιστον βρήκαμε τρόπο να βγούμε από το σπίτι μας σήμερα» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα νοσοκομείο

Tο δημόσιο μήνυμα της Χριστίνας Μπόμπα: «Ευχαριστούμε όλους εσάς που βρίσκετε το θάρρος να μιλάτε ανοιχτά»

Η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πέρασε το δικό της μήνυμα υποστήριξης σε όλους αυτούς που βγήκαν και μίλησαν ανοιχτά.

Η πανέμορφη σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη διανύει την πιο όμορφη περίοδο καθώς σε λίγο καιρού θα πάρει στην αγκαλιά της τα δύο της μωρά

Μάλιστα, το ζευγάρι χθες ανακοίνωσε με ένα πολύ τρυφερό βίντεο το φύλο των διδύμων που περιμένει. Μετά όμως από αυτήν την ευχάριστη είδηση, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στήριξης σε όλους τους ανθρώπους που δεν φοβήθηκαν να βγουν και να αποκαλύψουν όλα τα δεινά που έχουν βιώσει.

Μέσα από ένα instastory της, η Χριστίνα Μπόμπα έγραψε: “Μέσα στη μεγάλη χαρά που διανύουμε αυτό το διάστημα προσωπικά, αφού μεγαλώνει η οικογένειά μας, παρακολουθώ και εγώ ως απλή θεατής την επικαιρότητα σε σχέση με την κακοποίηση οποιασδήποτε μορφής. Από μέσα μου ως μέλλουσα μανούλα αναβλύζει αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο και πηγαία το μόνο που νιώθω είναι να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Ευχαριστούμε όλους και όλες εσάς που βρίσκετε το θάρρος να μιλάτε ανοιχτά, να καταγγέλετε και να αλλάζετε μια κακή πραγματικότητα και μια διαστρεβλωμένη κουλτούρα! Σας ευχαριστούμε που φτιάχνετε έναν κόσμο καλύτερο για τα παιδιά μας”.

Tο δημόσιο μήνυμα της Χριστίνας Μπόμπα