Πάσχα στην Μύκονο για την Δανάη Παππά και τον σύντροφο της, Λάμπρο Λαζάρη

Ο φακός τους τσάκωσε σε τρυφερά τετ α τετ

Πάσχα στην Μύκονο περνάει η Δανάη Παππά μαζί με τον αγαπημένο της, Λάμπρο Λαζάρη, με την κάμερα του Mykonos Live TV να τους απαθανατίζει σε τρυφερά τετ α τετ.

Το ζευγάρι είναι μαζί από την άνοιξη του 2019 και οι δυο τους φαίνονται πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ, μιας και πλέον συγκατοικούν.

Expand player

Η όμορφη ηθοποιός και ο επιχειρηματίας περνάνε τις γιορτινές αυτές ημέρες στο νησί των Ανέμων και συγκεκριμένα στα Ματόγιαννα. Ο φακός του τσάκωσε να πίνουν το ποτό τους στο μπαρ και έπειτα οι δυο τους περπάτησαν μέχρι το Παλιό Λιμάνι.

«Έχω αντιμετωπίσει ανταγωνιστικές συμπεριφορές από συναδέλφους»

Η Δανάη Παππά αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει αντιμετωπίσει στον χώρο της υποκριτικής ανταγωνιστικές συμπεριφορές από συναδέλφους της, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό 7 Μέρες TV.

Πώς αισθάνεσαι που έπειτα από δύο καθημερινές σειρές συμμετέχεις σε μια καθαρόαιμη εβδομαδιαία κωμωδία;

Χαίρομαι πάρα πολύ. Παρακολουθούσα τη σειρά από τα πρώτα επεισόδια. Είναι θεσπέσια. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι έξοχα. Οι πρωταγωνιστές είναι επίσης εξαιρετικοί. Ήθελα πολύ να συμμετάσχω. Δεν έχω ξανακάνει κωμωδία και ήταν μεγάλη πρόκληση. Η Ιωάννα Πηλιχού, η Καίτη Κωνσταντίνου, η Λυδία Φωτοπούλου με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Με έκαναν να αισθανθώ τόσο άνετα. Το ίδιο και ο κύριος Αλέξανδρος Ρήγας. Ένιωσα ότι μπαίνω σε μια οικογένεια. Ήταν καταπληκτική εμπειρία.

Είσαι μόλις τέσσερα χρόνια στο χώρο. Έτυχε, ωστόσο, να βιώσεις ανταγωνιστικές συμπεριφορές από συναδέλφους σου;

Σίγουρα έχω αντιμετωπίσει τέτοιου είδους συμπεριφορές. Βέβαια, επειδή εγώ η ίδια δεν είμαι ανταγωνιστική, αποκρούω με τη στάση μου, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτή τη διάθεση. Όποιος βρίσκεται απέναντι μου, έπειτα από λίγο ηρεμεί. Είμαι κοινωνική και ευγενής στις συνεργασίες μου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Τρελή" από έρωτα η Δανάη Παππά του Τατουάζ - Η φωτογραφία από τις διακοπές με τον σύντροφό της

Η Δανάη Παππά θα παρουσιάσει δική της ταξιδιωτική εκπομπή;