Η Δανάη Παππά θα παρουσιάσει δική της ταξιδιωτική εκπομπή;

Ανακοίνωσε τα νέα της επαγγελματικά βήματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Δανάη Παππά θα παρουσιάσει δική της ταξιδιωτική εκπομπή;

Η Δανάη Παππά εδώ και αρκετό διάστημα απουσιάζει από τον χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο άφησε κάποια υπονοούμενα για την παρουσίαση μιας ταξιδιωτικής εκπομπής.

Η νεαρή ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από το Τατουάζ αλλά και τις 8 λέξεις του Ανδρέα Γεωργίου έχει αγαπηθεί αρκετά από τον κόσμο.

Η ίδια είχε αποκαλύψει το τέλος της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Γεωργίου, σε συνέντευξή που είχε παραχωρήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Mου είχε λείψει να ασχολούμαι με τον εαυτό μου και να κάνω πράγματα για μένα. Nα μην έχω να ξυπνήσω το πρωί να προλάβω ένα αεροπλάνο. Θα ήθελα να είμαι στο σίριαλ μέχρι το τέλος. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν δική μου επιλογή, γιατί και η προηγούμενη σειρά ήταν πάλι στην Κύπρο.

Οπότε τρία χρόνια ήταν αρκετά για μένα. Τα πήγαινα πολύ καλά με τους συνεργάτες μου στην Κύπρο, κάναμε παρέα. Ήταν ωραία, αλλά μου έλειπε το σπίτι μου. Να ξυπνάω το πρωί και το περιβάλλον δίπλα μου να είναι γνώριμο», είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Ωστόσο, η Δανάη είναι αρκετά ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα και πολλές φορές επικοινωνεί και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές τις σκέψεις και τις επιθυμίες της.

Μια από αυτές μάλιστα, όπως αποκάλυψε, είναι να παρουσιάσει τη δική της εκπομπή.

«Κοιτάζω παλιές φωτογραφίες και συνειδητοποιώ πως οι δυο προηγούμενες χρονιές ήταν γεμάτες με υπέροχα ταξίδια! Και σκέφτομαι.. Μήπως να ξεκινήσουμε μια ταξιδιωτική εκπομπή;; » έγραψε η Δανάη στο instagram.

Δανάη Παππά

Λίγα λόγια για την Δανάη Παππά

Η Δανάη Παππά (γεν. 21 Αυγούστου 1996) είναι Ελληνίδα ηθοποιός, χορεύτρια και μοντέλο.

Γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου του 1996 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε, ενώ κατάγεται από την Κέρκυρα, την Εύβοια και το Αγρίνιο. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό. Όταν τελείωσε το σχολείο έκανε σεμινάρια χορού και θεάτρου στο Κέντρο Χορού Broadway της Νεας Υόρκης για τρεις μήνες.

Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, ξεκίνησε να ασχολείται και με το modeling, κάνοντας κυρίως διαφημιστικά.
Το 2016 έκανε την πρώτη της εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη με ένα μικρό ρόλο στην κωμωδία The Bachelor. Το 2018 εμφανίστηκε στο δράμα αμερικανικής παραγωγής With a kiss I die.

Από τα μέσα του 2019 είναι σε σχέση με τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη.