Δανάη Παππά: Στη φόρα όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της από τις 8 Λέξεις

Η αποκάλυψη στο The 2 night show

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δανάη Παππά: Στη φόρα όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της από τις 8 Λέξεις

Η Δανάη Παππά βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” και αναφέρθηκε στο λόγο που αποχώρησε από τη σειρά “8 Λέξεις” πριν από περίπου 3 εβδομάδες.

«Είναι τρεις εβδομάδες που αποχώρησα από τις 8 Λέξεις. Είναι πολύ ωραία που δεν έχω γυρίσματα, είναι πολύ ωραία που είμαι στην Αθήνα, μου είχε λείψει να ασχολούμαι με τον εαυτό μου και να κάνω πράγματα για μένα. Θα ήθελα να είμαι στο σίριαλ μέχρι το τέλος.

Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν δική μου επιλογή γιατί και η προηγούμενη σειρά ήταν πάλι στην Κύπρο, οπότε τρία χρόνια ήταν αρκετά για μένα. Τα πήγαινα πολύ καλά με τους συνεργάτες μου στην Κύπρο, κάναμε παρέα, αλλά μου έλειπε το σπίτι μου», είπε η Δανάη Παππά.

Να σημειώσουμε πως στην προσωπική της ζωή η Δανάη Παππά, έκανε το επόμενο βήμα με το σύντροφο της.

Ανατροπή στις 8 Λέξεις - Το νέο πρόσωπο που μπαίνει θα αντικαταστήσει τον...

Μια ανατροπή έχουμε στην επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΙ, τις 8 Λέξεις. Όπως ανακοινώθηκε, το νέο πρόσωπο που μπαίνει στα νέα επεισόδια, δεν πρόκειται να υποδυθεί έναν νέο ρόλο, αλλά θα αντικαταστήσει έναν ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Ευτυχείτε» και συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε πως η συνεργασία ενός πρωταγωνιστεί με την σειρά ολοκληρώθηκε και βρέθηκε ο αντικαταστάτης.

Αυτός λοιπόν ο αντικαταστάτης είναι ο Γιάννης Σπαλιάρα. Όπως ανέφεραν στον αέρα, πρόκειται να αντικαταστήσει τον, Αλέξη Παππά στον ρόλο του δολοπλόκου χαρακτήρα που υποδύεται. Το μοντέλο - ηθοποιός, ήδη βρίσκεται στην Κύπρο για τα γυρίσματα και θα τον δούμε στις οθόνες μας σε περίπου δυο μήνες.

Ωστόσο, θα έχουμε στα νέα επεισόδια και θανάτους. Νεκροί είναι δυο ηθοποιοί της σειράς.

8 Λέξεις Αλέξης Παππάς