"Τρελή" από έρωτα η Δανάη Παππά του Τατουάζ - Η φωτογραφία από τις διακοπές με τον σύντροφό της

Δεν ξεκολλάει ο ένας από τον άλλο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Η Δανάη Παππά, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Τατουάζ, φαίνεται να είναι "τρελή" από έρωτα για τον αγαπημένο της σύντροφο. Λάμπρο Λάζαρη. Οι δυο τους κάνουν μαζί διακοπές και έχουν ανεβάσει την πιο υπέροχη φωτογραφία.

Η αγαπημένη ηθοποιός έκανε προσωρινή "παύση" στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πλέον απολαμβάνει και με το παραπάνω το καλοκαίρι της, καθώς βρίσκεται στους Παξούς μαζί με τον αγαπημένο της.

Η Δανάη Παππά είναι γνωστή λάτρης των social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Να σημειώσουμε πως σαν «βόμβα» έσκασε» η απόφαση της να αποχωρήσει από τη σειρά 8 Λέξεις.

Ωστόσο φαίνεται πως την πιο τρυφερή ανάρτηση την έκανε ο Λάμπρος Λάζαρης.

Αυτή είναι η νέα φωτογραφία της Δανάης Παππά από το Τατουάζ με τον σύντροφό της

Λάμπρος Λάζαρης Δανάη Παππά

Δανάη Παππά: Η ηθοποιός της σειράς 8 Λέξεις έκανε το επόμενο βήμα με το σύντροφό της

Η ηθοποιός της σειράς 8 Λέξεις, Δανάη Παππά η οποία υποδύεται την Ρωξάνη, έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με το σύντροφό της και τα νέα είναι πολύ ευχάριστα.

Η πρωταγωνίστρια και ο Λάμπρος Λάζαρης, οι οποίοι αποφάσισαν να κάνουν μια μικρή απόδραση και να απολαύσουν μια mini κρουαζιέρα στα νησιά του Ιονίου, αποφάσισαν επίσης να κάνουν και ένα μεγάλο βήμα.

Το ζευγάρι χάρηκε τις παραλίες της Κεφαλλονιάς και της Ιθάκης, ενώ στο Μεγανήσι η Δανάη Παππά σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife, γνώρισε την οικογένεια του συντρόφου της.

Σύμφωνα με το ίδιο επίσης δημοσίευμα το ζευγάρι γευμάτισε και πέρασε χρόνο μαζί με την οικογένεια του Λάμπρου Λάζαρη με την ηθοποιό να έχει αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Δανάη Παππά: Η ηθοποιός της σειράς «8 Λέξεις» πόζαρε στο σκάφος του συντρόφου της

Οι διακοπές για τη Δανάη Παππά, την ηθοποιό της σειράς «8 Λέξεις» και τον σύντροφό της δεν έχουν τέλος. Το ζευγάρι πήρε το σκάφος και κάνει βόλτα στα Επτάνησα. Οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει στα social media είναι πολύ εντυπωσιακές.

Με τα γυρίσματα της σειράς να έχουν "παγώσει" μέχρι τη νέα σεζόν, η τηλεοπτική Ρωξάνη, βρήκε χρόνο και έκανε ρομαντικό ταξίδι με τον Λάμπρο Λαζαρίδη. Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση του και αυτό φαίνεται από τις αναρτήσεις.

Η Δανάη Παππά εδώ και πολλούς μήνες έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του, επιχειρηματία. Μπορεί η ηθοποιός να έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να προστατεύσει την σχέση της, ωστόσο αρκετές αναρτήσεις τους, τους έχουν "προδώσει".

Τις τελευταίες ημέρες πραγματοποίησαν πραγματοποίησαν ένα μοναδικό ταξίδι στα Επτάνησα με αφορμή τον καλό καιρό και οι φωτογραφίες της Δανάης Παππά είναι απίθανες.

Μάλιστα, μας έδειξε και το σκάφος του συντρόφου της, το οποίο είναι λευκό και τεράστιο.

Όπως θα δείτε μάλιστα, από τις δημοσιεύσεις της με μαγιό, η Δανάη Παππά, έχει κορμί λαμπάδα! Δείτε ωστόσο, τι έκανε στην καραντίνα με τον σύντροφό της,