8 Λέξεις: Η Δανάη Παππά ανακοίνωσε την αποχώρηση της από την σειρά

«Βόμβα»

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
8 Λέξεις: Η Δανάη Παππά ανακοίνωσε την αποχώρηση της από την σειρά

Η Δανάη Παππά ανακοίνωσε την αποχώρηση της σειράς. Όπως είπε η αγαπημένη ηθοποιός όταν ανακοίνωσε στον Ανδρέα Γεωργίου ότι αποχωρεί το έκανε με δάκρυα στα μάτια. Ποιοι οι λόγοι που την οδήγησαν εκεί;

H ηθοποιός αναφέρθηκε στους λόγους που την έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση, αλλά και πως το ανακοίνωσε στον Ανδρέα Γεωργίου.

Συγκεκριμένα ανέφερε στην εκπομπή, Έλα χαμογέλα: «Δεν θα συνεχίσουμε με τον Ανδρέα Γεωργίου. Φέτος ήταν η τελευταία μου χρονιά. Μπορεί να κάνω ένα διάλειμμα από την Κύπρο αλλά του χρόνου δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Θέλω να δοκιμάσω και άλλα πράγματα και να μη με εμποδίζουν οι πτήσεις.

Είναι κάτι κουραστικό από μόνο του. Είναι ένα μικρό βάσανο. Το συζήτησα με τον Ανδρέα γιατί το σκεφτόμουν από την αρχή των «8 λέξεων». Ήταν μια κουβέντα κλεισίματος αλλά συνεχίζει ο ένας να είναι μέσα στην καρδιά του άλλου. Έκλαιγα όταν του το ανακοίνωσα».

Όπως θα δείτε μάλιστα, από τις δημοσιεύσεις της με μαγιό, η Δανάη Παππά, έχει κορμί λαμπάδα! Δείτε ωστόσο, τι έκανε στην καραντίνα με τον σύντροφό της,

Δανάη Παππά: Η ηθοποιός της σειράς «8 Λέξεις» πόζαρε στο σκάφος του συντρόφου της

Οι διακοπές για τη Δανάη Παππά, την ηθοποιό της σειράς «8 Λέξεις» και τον σύντροφό της δεν έχουν τέλος. Το ζευγάρι πήρε το σκάφος και κάνει βόλτα στα Επτάνησα. Οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει στα social media είναι πολύ εντυπωσιακές.

Με τα γυρίσματα της σειράς να έχουν "παγώσει" μέχρι τη νέα σεζόν, η τηλεοπτική Ρωξάνη, βρήκε χρόνο και έκανε ρομαντικό ταξίδι με τον Λάμπρο Λαζαρίδη. Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση του και αυτό φαίνεται από τις αναρτήσεις.

Η Δανάη Παππά εδώ και πολλούς μήνες έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του, επιχειρηματία. Μπορεί η ηθοποιός να έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να προστατεύσει την σχέση της, ωστόσο αρκετές αναρτήσεις τους, τους έχουν "προδώσει".

Τις τελευταίες ημέρες πραγματοποίησαν πραγματοποίησαν ένα μοναδικό ταξίδι στα Επτάνησα με αφορμή τον καλό καιρό και οι φωτογραφίες της Δανάης Παππά είναι απίθανες.

Μάλιστα, μας έδειξε και το σκάφος του συντρόφου της, το οποίο είναι λευκό και τεράστιο.