Η Δανάη Παππά από το «Τατουάζ» έσπασε την καραντίνα και βγήκε με τον σύντροφο της

Που πήγαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Δανάη Παππά από το «Τατουάζ» έσπασε την καραντίνα και βγήκε με τον σύντροφο της

Η Δανάη Παπά από το «Τατουάζ» έσπασε την καραντίνα και έκανε την πιο όμορφη βόλτα με τον σύντροφο της. Που βρέθηκε το ζευγάρι και απόλαυσε λίγες στιγμές χαράς και ηρεμίας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε;

Καραντίνα με το αγόρι της περνάει η Δανάη Παππά και περνάνε όμορφα. Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία μέχρι πρότινος συμμετείχε στη σειρά «8 Λέξεις», ενώ έχει γνωστή μέσα από το Τατουάζ, μένει με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη και απολαμβάνουν στο έπακρο την σχέση τους.

Οι δυο τους είναι σχεδόν έναν χρόνο μαζί και όσο περνάει ο καιρός η σχέση τους όλο και δυναμώνει, ενώ μοιράζονται και στιγμές της σχέσης τους στα social media.

Το απόγευμα της Κυριακής, η Δανάη και ο Λάμπρος έκαναν βόλτα στο πάρκο, στέλνοντας «Μετακίνηση 6» και απόλαυσαν μια άκρως ανοιξιάτικη ημέρα.

Η όμορφη ηθοποιός δεν δίστασε να ποζάρει πιο χαρούμενη από ποτέ σε μια μυγδαλιά και να δημοσιεύσει αυτή την όμορφη φωτογραφία.

Δείτε την ανάρτηση της:

Δείτε εδώ και πριν λίγο καιρό τι είχε μαγειρέψει στο σύντροφο της η Δανάη Παππά.

Λίγα λόγια για την Δανάη Παππά

Η Δανάη Παππά (Αθήνα, 21 Αυγούστου 1996) είναι Ελληνίδα ηθοποιός, χορεύτρια και μοντέλο.

Γεννήθηκε το 1996 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε ενώ έλκει την καταγωγή της από την Κέρκυρα και το Αγρίνιο. Από την παιδική της ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό και επαγγελματικά ενώ έχει δουλέψει και ως μοντέλο. Όταν τελείωσε το σχολείο μετακόμισε για έξι μήνες στο Λονδίνο όπου έκανε μαθήματα χορού και θεάτρου. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, το 2017, δέχτηκε ένα μήνυμα στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από τον σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου για ένα ρόλο στη σειρά Το Τατουάζ..

Όταν τελικά πέρασε από casting πήρε τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά. Έτσι την περίοδο 2017-2019 υποδύθηκε την Άννα Ραζή στο Τατουάζ, παίζοντας μαζί με τους Στέφανο Μιχαήλ, Απόστολο Γκλέτσο, Εβελίνα Παπούλια, Μυρτώ Αλικάκη και άλλους. Κατά τη διάρκεια της έναρξης των γυρισμάτων της σειράς έπαιξε ένα μικρό ρόλο στην κινηματογραφική ταινία The Bachelor. Τις χρονιές 2018 και 2019, εμφανίστηκε ως ερμηνεύτρια στο ετήσιο show μόδας MadWalk - The Fashion Music Project.