Μαρία Χάνου: Αυτός είναι ο αγαπημένος της χαρακτήρας στην Μουρμούρα

«Έχει έρθει ζευγάρι μαζί και μου είπε ότι με αναγνώρισαν και ο άνδρας μου είπε “Πώς είσαι έτσι. Του έχεις βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι;”»

Η Μαρία Χάνου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και μίλησε για την συμμετοχή της στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», η οποία πρόκειται να συνεχιστεί και για ένατη χρονιά!

Η τηλεοπτική Βέλλη αναφέρθηκε στα 5 χρόνια συνεργασίας με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη στη «Μουρμούρα», καθώς και στην απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Expand player

Οι δηλώσεις της Μαρίας Χάνου

«Νομίζω ότι ήταν μια τυχερή συγκυρία. Μπήκα σε μια σειρά που ήταν ήδη επιτυχημένη, αλλά το στοίχημα ήταν να πάει καλά το ζευγάρι. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Είμαστε πέντε χρόνια τώρα. Πιστεύω ότι ο καθένας διαλέγει ένα ζευγάρι που του αρέσει και το παρακολουθεί. Η θεματολογία είναι ατελείωτη στις σχέσεις των ζευγαριών.

Για ‘μένα ήταν αχαρτογράφητα νερά όλο αυτό. Δεν είχα συνηθίσει να εργάζομαι μπροστά στην τηλεόραση. Αυτά τα πέντε χρόνια πέρα από την επιτυχία που βιώνουμε με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, όλο αυτό είναι και ένα μάθημα υποκριτικής.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε ποιος ήταν ο αγαπημένος της χαρακτήρας στη σειρά εκείνη δήλωσε είναι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Έχει έρθει ζευγάρι μαζί και μου είπε ότι με αναγνώρισαν και ο άνδρας μου είπε “Πώς είσαι έτσι. Του έχεις βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι;”. Ενώ, η γυναίκα μου έλεγε: “Καλά του κάνεις, συνέχισε έτσι”.

Πάντα μου άρεσε αυτός ο χώρος. Και τα παρασκήνια και το θέαμα. Από μικρή ήμουν σε αυτόν τον χώρο. Είχα μια επαφή και έβλεπα τις δυσκολίες, αλλά το όνειρο σου δίνει μια δύναμη ότι δεν θα σου συμβούν αυτά και δεν θα έχει δυσάρεστες εμπειρίες. Πρακτικά όταν έρχονται οι δυσκολίες φθάνεις στο σημείο να αναρωτηθείς τι κάνεις».

Η Βέλη από την Μουρμούρα μας ξεναγεί στο σπίτι της - Αποκάλυψε τον συγκάτοικο της

Η Μαρία Χάνου ή αλλιώς Βέλη από το Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στη Φωλιά των Κου Κου και μας ξενάγησε.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί για ακόμα μια σεζόν στην επιτυχημένη σειρά του Alpha με συμπρωταγωνιστή τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη ή αλλιώς Άγγελο.

Αυτή τη φορά η Μαρία άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της και μας ξενάγησε στο όμορφο σπίτι της. Ο συγκάτοικός της όπως δηλώνει είναι ο αγαπημένος της σκύλος και πλέον έχει νέο χόμπι την κηπουρική όπου την ξεκίνησε στην προηγούμενη καραντίνα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Μαρία Χάνου και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στο περιοδικό You!

Κρούσματα κορωνοϊού στο Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα