Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Θα συνεχιστεί και για ένατη χρονιά

Το αποκάλυψε η Ελένη Κοκκίδου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Θα συνεχιστεί και για ένατη χρονιά

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Ελένη Κοκκίδου συνδέθηκε μέσω skype στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και αποκάλυψε πως η Μουρμούρα πρόκειται να συνεχιστεί και για ένατη σεζόν.

Η γνωστή ηθοποιός που έχει χάσει πολλά κιλά τον τελευταίο καιρό, δήλωσε τα γυρίσματα συνεχίζουν κανονικά και μάλιστα τόνισε πως πιστεύει ότι η αγαπημένη σειρά μπορεί να κλείσει μέχρι και δεκαετία.

Οι δηλώσεις της Ελένη Κοκκίδου

«Τα γυρίσματα της σειράς συνεχίζονται ακατάπαυστα. Μάθαμε ότι θα συνεχίσουμε και του χρόνου, για ένατη σεζόν. Κανένας δεν περίμενε ότι η “Μουρμούρα” θα συνεχίσει τόσο. Νομίζω ότι θα κλείσει δεκαετία. Αφού φτάνει στην ενιαετία, μπορεί να φτάσει και στη δεκαετία. Είναι το δεύτερο σπίτι μας η Μουρμούρα.».

Κρούσματα κορωνοϊού στο Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα

Μεγάλη αγωνία έχει ξεσπάσει στον ALPHA για τη σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα στους συντελεστές.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της Espresso, αν και όλοι οι συ­ντελεστές της σειράς υποβάλλονται σε τεστ πριν από κάθε γύρισμα και ισχύουν αυστηρά υγειο­νομικά πρωτόκολλα, ο Covid-19 διείσδυσε στη «Μουρμούρα», με αποτέλεσμα να αναγκαστεί η παραγωγή να σταματήσει τα γυρίσματα.

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα κορωνοϊός

Ακούγε­ται ότι ένας ηθοποιός και ένας εργαζόμενος πίσω από τις κάμερες νόσησαν, γι' αυτό η διακοπή των γυρισμάτων ήταν κάτι παραπάνω από επιβεβλη­μένη και καθώς δεν υπήρχε στοκ επεισοδίων για να μπορέσει η σειρά να κρατηθεί στον αέρα... θα δούμε παλαιότερα επεισόδια.

Για τον λόγο αυτό, σήμερα και για μία εβδομάδα ακόμα, η σειρά θα παίξει σε επανάληψη, μέχρι να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που έχει προκύψει.