Η Ελένη Κοκκίδου συγκινεί για την απώλεια κιλών της: "Ήθελα να βρω την παλιά Ελένη!"

Η "Βουλίτσα" τα αποκαλύπτει όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Ελένη Κοκκίδου συγκινεί για την απώλεια κιλών της:

Η Ελένη Κοκκίδου μας προσκαλεί σπίτι της και αποκαλύπτει στην Φωλιά των Κου Κου για την επιτυχία που έχει σημειώσει τόσα χρόνια η Μουρμούρα καθώς και για την απώλεια 35 κιλών.

Η αγαπημένη μας "Βουλίτσα" μίλησε για το πως κατάφερε να χάσει από πάνω της τόσα πολλά κιλά: «Έχασα 35 κιλά μέσα σε έναν χρόνο. Όχι, δεν θα ξανάρθουν. Ήθελα να κάνω μια εσωτερική αλλαγή. Έκλεισε ένας κύκλος ζωής και άνοιξε ένας καινούργιος και ήθελα να ξαναβρώ την παλιά Ελένη και αποφάσισα να χάσω τα περιττά κιλά. Έχασα και το περιττό βάρος στη ζωή μου γενικώς, με τη συμβολική του έννοια».

Μεταξύ των άλλων, η Ελένη Κοκκίδου ανέφερε την τεράστια επιτυχία της Μουρμούρας και ότι είναι πολύ ευτυχισμένη που για 8η συνεχόμενη σεζόν εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί. Πασίγνωστη παρουσιάστρια εισβάλλει στη σειρά!

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα:

Αγνώριστη η "Βουλίτσα" από την Μουρμούρα - Έχασε 35 κιλά!

Η Ελένη Κοκκίδου ή αλλιώς "Βουλίτσα" όπως την αγαπημένη σειρά "Μην αρχίζεις την Μουρμούρα" μιλά για την 8η σεζόν της σειράς αλλά και την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της αφού έχασε 35 κιλά!

Η Ελένη Κοκκίδου τόνισε: «Έχασα πολλά κιλά! Έχασα 35 κιλά! Τα κατάφερα με κόπο, με προσήλωση, με πειθαρχεία…

Τελείωσε ένας κύκλος ζωής που είχα ανάγκη το φαγητό, συναισθηματικό στήριγμα τα τελευταία χρόνια. Έκλεισε αυτός ο κύκλος και άνοιξε ένας άλλος που δεν χρειάζομαι το φαγητό και είπα «τώρα πρέπει να πετάξω το βάρος μου». Στην καραντίνα ήμουν στρατιώτης, δεν είχα προκλήσεις, δεν έβγαινα με τους φίλους μου…»!

Και υπογράμμισε: «Όταν βγήκα έξω όμως με τους φίλους μου και ήρθαν τα τηγανητά καλαμαράκια δοκίμασα και κάνω γυμναστική από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα διατροφή»! Δείτε ακόμα τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να αποκαλύπτει για την σειρά.

βουλίτσα μουρμούρα κιλα