Βλαδίμηρος Κυριακίδης - Έφη Μουρίκη: Μιλούν για την σχέση που έχουν - "Έχουμε άγχος όταν..."

Τι αποκάλυψαν;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Βλαδίμηρος Κυριακίδης - Έφη Μουρίκη: Μιλούν για την σχέση που έχουν -

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη μίλησαν στη κάμερα των Κου Κου για την προσωπική τους ζωή αλλά και το πως συνεργάζονται στο θέατρο καθώς και για το άγχος τους που έχουν όταν βλέπουν ο ένας τον άλλον,

«Είχαμε να παίξουμε μαζί εδώ και 10 χρόνια. Για ένα ζευγάρι δεν είναι απαραίτητο ότι πρέπει να παίζουν συνέχεια μαζί. Αν το ζευγάρι περνά όμορφα, σέβεται ο ένας τον άλλον, αγαπά ο ένας τον άλλον, δεν υπάρχει φθορά. Και οι δύο είμαστε αυστηροί με τον εαυτό μας περισσότερο. Σε κάθε πρεμιέρα κωμωδίας που βλέπω τον Βλαδίμηρο είμαι ο μόνος θεατής που δεν γελάει ποτέ, από το άγχος μου.

Είμαστε παντρεμένοι 32 χρόνια. Δεν θυμόμαστε όλες τις γιορτές και τις επετείους. Εμείς γιορτάζουμε την επέτειο της γνωριμίας μας. Συνήθως, την επέτειο του γάμου μας έχουμε μια θεία μας που συνήθως μας παίρνει τηλέφωνο και μας το λέει». Δείτε τον ηθοποιό αγνώριστο πολλά χρόνια πριν!

Για το Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης λέει: «Από την αρχή που είχε ξεκινήσει το Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα είχα πει ότι θα πάει για 10 χρόνια. Όταν είπαμε στα 5 χρόνια μήπως σταματήσουμε, εγώ δεν το πίστευα και ήρθε η Κλέλια Ρένεση και συνεχίσαμε για άλλα 3 χρόνια».

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Γνωρίζατε την ηλικία του; Θα πάθετε πλάκα

Γνωρίζατε την ηλικία του Βλαδίμηρου Κυριακίδη; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πόσο είναι. Ο ηθοποιός της «Μουρμούρας» έκανε την αποκάλυψη μόνος του και πραγματικά «μείναμε» αφού δεν του φαίνεται με τίποτα.

Στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου-Κου» και την Δήμητρα Καλφούτζου μίλησε το πρωί της Τετάρτης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων δε δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία του, αλλά και να αναφερθεί στις δουλειές του σπιτιού.

«Είμαι κοντά στα 60 χρόνια. Ο εικοσάχρονος με βλέπει σαν εικοσάχρονο και μου λέει “γεια σου Βλαδίμηρε γίγαντα”. Μου λένε πως δεν μοιάζω 60 χρονών. Γυμνάζομαι αλλά είναι στο DNA μου. Είχα φτάσει 20 χρονών, επειδή έμοιαζα μικρότερος δεν με έβαζαν στις ακατάλληλες ταινίες στους κινηματογράφους. Δείτε τον εδώ και σε Αμερικάνικη ταινία και θα πάθετε πλάκα.

Είναι πρόβλημα, Είμαι λίγο ακατάστατος. Τακτικός είμαι μόνο στην κουζίνα. Αφού μαγειρέψω γυαλίζει όλη η κουζίνα και τα κατσαρολικά. Σιχαίνομαι τη σκούπα και το σιδέρωμα αλλά μου αρέσει πολύ να πλένω πιάτα. Η γυναίκα μου με κυνηγάει να τα βάλω στο πλυντήριο πιάτων αλλά προτιμώ να τα πλύνω», είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.