Αποκλειστικές φωτογραφίες από Χατζίδου - Παύλου μαζί με την κορούλα τους

Η μικρή έκλεψε τις εντυπώσεις με το πως ήταν ντυμένη

Ο κορωνοϊός τούς ανέτρεψε τα σχέδια, αφού ετοιμάζονταν να συνδυάσουν θρησκευτικό γάμο και βάφτιση τον περασμένο Σεπτέμβρη. Για ένα χρόνο ανέβαλαν τελικά την μεγάλη μέρα η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, που πλέον δρομολογούν όλες τις προετοιμασίες για τις 4 Σεπτεμβρίου, δύο μέρες μετά τα δεύτερα γενέθλια της κόρης τους, που θα πάρει το διπλό όνομα Μελίτα-Δήμητρα (το πρώτο ήταν κοινή τους απόφαση και το δεύτερο απ' την μητέρα του Ετεοκλή).

Το νυφικό της τραγουδίστριας είναι έτοιμο απ' τον οίκο Stylianos, ο γαμπρός θα φορέσει κοστούμι διά χειρός Τάκη Γιαννέτου και κουμπάρα του ζευγαριού, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι η κοινή τους φίλη, Ειρήνη Ζεϊμπέκογλου. Η διπλή τελετή θα γίνει σε έναν πολυχώρο... Όνειρο, αφού μόνο τυχαίο δεν είναι το όνομα του χώρου δεξιώσεων στα Καλύβια, που επέλεξαν. Μέχρι τότε, χαίρονται την κάθε μέρα μαζί με το κοριτσάκι τους, που περπατάει πλέον, μιλάει, μεγαλώνει γλυκά και κάνει παιχνίδια μαζί τους. Το You τους συνάντησε οικογενειακώς στην Γλυφάδα και εκείνοι μας χάρισαν το πιο γλυκό τους χαμόγελο.

Expand player

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Αποκλειστικό υλικό από την οικογενειακή βόλτα Χατζίδου - Παύλου

Περισσότερες φωτογραφίες στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί

«Κάθε μέρα είναι μαγική!»

Η μητρότητα της άλλαξε τη ζωή, και μπορεί να το δει κανείς στο χαμόγελο της, όταν κρατάει αγκαλιά την κόρη της. «Είναι μια νέα ζωή, διαφορετική, πολύ πιο όμορφη. Απλά κάθε μέρα είναι μαγική!», έχει δηλώσει στο παρελθόν και δεν κρύβει την οικογενειακή ευτυχία που ζει. Συνδυάζει βέβαια σε απόλυτη αρμονία καριέρα και δουλειά, και τους τελευταίους μήνες έχει έναν ακόμα λόγο να χαμογελάει, αφού πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της single από την Spicy Music, με τίτλο «Δεν θα πας πιο πέρα», σε μουσική Tάκη Μπουγά και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Αποκάλυψαν πόσα χρόνια διαφορά έχουν

Ελένη Χατζίδου: Έκανε την αποκάλυψη για το δεύτερο παιδί με τον Ετεοκλή Παύλου