Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Αποκάλυψαν πόσα χρόνια διαφορά έχουν

Δεν περιμέναμε αυτήν την απάντηση!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Αποκάλυψαν πόσα χρόνια διαφορά έχουν

H Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης καλεσμένοι στο Πρωινό και μέσα σε όλα αποκάλυψαν πόσα χρόνια διαφορά έχουν.

Το ζευγάρι που έχει στα πλάνα του να παντρευτεί αναφέρθηκε αρχικά στο πως επηρέασε ο ερχομός της κόρης τους την μεταξύ τους σχέση: “Εμένα το παιδί μου άλλαξε πολλά πράγματα. Ένιωσα πράγματα περίεργα που δεν τα είχε ξανανιώσει.

Ανέβηκε πάρα πολύ η Ελένη στα μάτια μου ως μαμά, την θεοποίησα στα μάτια μου και όχι μόνο την Ελένη, όλες τις γυναίκες και τη μανούλα μου. Κάνετε τόσα πράγματα που εμείς ότι και να κάνουμε νιώθουμε λίγοι. Είναι τεράστιο το βάρος και η ευθύνη που έχετε, και πως τα βγάζει πέρα με τόσα πράγματα…» είπε ο Ετεοκλής.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου

Αμέσως μετά η Ελένη πήρε τον λόγο και είπε: «Είμαστε εξαιρετικά.. Δέκα χρόνια τον περνάω, τι νομίζεις, ξέρω τι κάνω.. Προσέχω, κοιμάμαι καλά, με την μικρή ασχολούμαι πιο πολύ, θα ξυπνήσω αν κλάψει»

Ο Ετεοκλής είπε για τη διαφορά ηλικίας: «Με περνάνε εμένα για μεγαλύτερο. Εγώ κάνω πολύ λιγότερα από την Ελένη και είμαι κατάκοπος, εκείνη κάνει τα πάντα και έχει ενέργεια να κάνει άλλα τόσα».

Αλλαγή σχεδίων για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου

Στην Real News και την Κορύνα Μανταγάρη μίλησε η Ελένη Χατζίδου η οποία αποκάλυψε πως άλλαξαν τα σχέδια τους με τον Ετεοκλή Παύλου για τον θρησκευτικό γάμο τους, αλλά και την βάφτιση της κόρης τους.

«Για ακόμα μια φορά είμαστε αναγκασμένοι να αλλάξουμε τα σχέδια του γάμου μας και της βάφτισης της κόρης μας. Πλέον ο Ετεοκλής και εγώ είμαστε σίγουροι πως, έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση, μέχρι τον Μάιο δεν έχουμε εικόνα για τα μέτρα που θα ισχύσουν στους γάμους τον Ιούνιο. Πιστεύουμε ότι όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα τον Σεπτέμβριο και πολύ καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Θα βαφτίσουμε την κόρη μας στον Πολυχώρο Ονείρων σε κλειστό κύκλο στις 4 Σεπτεμβρίου. Νονοί της μικρής θα είναι ο επιχειρηματίας Θωμάς Παπαδόπουλος, η personal trainer Άντι Γιαννακοπούλου, ενώ θα μας παντρέψει η επιχειρηματίας Ειρήνη Ζέη, ανιψιά της Καίτης Γαρμπή.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου γάμος βάφτιση

Την οργάνωση του γάμου έχει αναλάβει η Όλγα Καραβερβέρη και το υπέροχο νυφικό μου ο Stylianos. Η μικρή θα πάρει το όνομα Μελίτα – Δήμητρα. Μελίτα ήταν το όνομα που άρεσε και στους δυο μας, ενώ Δήμητρα ονομάζεται η μητέρα του Ετεοκλή», αποκάλυψε για την βάφτιση της μικρής Μελίνας.