Ελένη Χατζίδου: Έκανε την αποκάλυψη για το δεύτερο παιδί με τον Ετεοκλή Παύλου

Τι σκέφτεται η τραγουδίστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: Έκανε την αποκάλυψη για το δεύτερο παιδί με τον Ετεοκλή Παύλου

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Χατζίδου, θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους, αν σκέφτεται να κάνει ένα δεύτερο παιδί μαζί με τον αγαπημένο της, Ετεοκλή Παύλου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και πολλές φορές επιλέγει να κάνει Q&A προκειμένου να επικοινωνεί με τους followers της και να μοιράζεται μαζί τους σκέψεις της για την καθημερινή της ζωή αλλά και για τη δουλειά της.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε η Ελένη Χατζίδου για το δεύτερο παιδί με τον Ετεοκλή Παύλου

Το ίδιο έκανε λοιπόν και πριν από μερικές ώρες, όταν ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους τι θα ήθελαν να μάθουν. Ένας από αυτούς έσπευσε να τη ρωτήσει αν είναι στα άμεσα σχέδια της να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί με τον Ετεοκλή Παύλου.

Η τραγουδίστρια δε δίστασε να δημοσιεύσει τη συγκεκριμένη ερώτηση και να απντήσει.

«Τώρα τελευταία το σκέφτομαι πολύ έντονα», απάντησε η Ελένη Χατζίδου με απόλυτη ειλικρίνεια. Δείτε εδώ την υπέροχη ανάρτηση που έκανε η Ελένη Χατζίδου μαζί με την κόρη της.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου παιδί

Δάκρυα χαράς για Παύλου - Χατζίδου - Το βίντεο που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης και δάκρυα χαράς τόσο στην ίδια όσο και στον αγαπημένο της, Ετεοκλή Παύλου.

Η κόρη τους Μελίτα έχει γίνει μία κανονική δεσποινίδα και κάθε μέρα μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Κάθε φορά που οι γονείς της μοιράζονται κάποιο στιγμιότυπό της στα social media γίνεται πραγματικά χαμός από likes και σχόλια.

Αυτό είναι το βίντεο που έφερε δάκρυα χαράς στην Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου

Η Μελίτα πλέον περπατάει κανονικά και μάλιστα, η αγαπημένη της μανούλα ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο η μικρή περπατάει μόνη της χωρίς την βοήθεια των γονιών της.

«Δεκατεσσαρων μηνών κάναμε μονες τα πρώτα βήματα! Τόσο περπάτησα κ εγώ μου είπε η Μαμα μου!

Δεν ξέρω αν θεωρείται «αργά»η «νωρίς» κ ούτε με νοιάζει κ ούτε εσας να σας νοιάζει!
Να χαίρεστε όλες τις στιγμές κ να μην ανησυχείτε βασανίζοντας το μυαλό σας με τα «γιατί»! «Γιατί δεν περπατάει ενώ της φίλης μου είναι μικρότερο κ περπατάει»,» «γιατί δε μιλάει ακόμα» «γιατί δεν τρώει με πιρούνι» «γιατί δεν κρατάει το μπιμπερό»κλπ...

Όλα θα τα παιδάκια είναι διαφορετικά! Να τα χαιρόμαστε», έγραψε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δείτε εδώ την τραγουδίστρια να γυμνάζεται μαζί με την κόρη της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δεκατεσσαρων μηνών κάναμε μονες τα πρώτα βήματα! Τόσο περπάτησα κ εγώ μου είπε η Μαμα μου! Δεν ξέρω αν θεωρείται «αργά»η «νωρίς» κ ούτε με νοιάζει κ ούτε εσας να σας νοιάζει! Να χαίρεστε όλες τις στιγμές κ να μην ανησυχείτε βασανίζοντας το μυαλό σας με τα «γιατί»! «Γιατί δεν περπατάει ενώ της φίλης μου είναι μικρότερο κ περπατάει»,» «γιατί δε μιλάει ακόμα» «γιατί δεν τρώει με πιρούνι» «γιατί δεν κρατάει το μπιμπερό»κλπ... Όλα θα τα παιδάκια είναι διαφορετικά❤️ Να τα χαιρόμαστε ???? #babyfirststeps #baby #babygirl #cutebabies

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) στις