Γυμνάζεται με την κόρη της η Ελένη Χατζίδου - Η μικρή προσπαθεί να κάνει σανίδα

Απίστευτη φωτογραφία! Έχει μεγαλώσει πολύ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γυμνάζεται με την κόρη της η Ελένη Χατζίδου - Η μικρή προσπαθεί να κάνει σανίδα

Η Ελένη Χατζίδου πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε το πιο τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη της! Οι δυο τους κάνουν γυμναστική και η Ελένη την απαθανάτισε την στιγμή που προσπαθούσε να κάνει σανίδα!

Η μικρή έχει μεγαλώσει πάρα πολύ και η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να αποφασίσουμε σε ποιον από τους δυο μοιάζει περισσότερο! Στην Ελένη ή τον Ετεοκλή; Εσείς τι λέτε; Δείτε την φωτογραφία παρακάτω:

Κόρη Ελένης Χατζίδου

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Η κόρη τους έχει.. οργώσει το σπίτι - Κάνει τα πρώτα της βήματα

Όλο το σπίτι έχει... οργώσει η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, αφού έχει ξεκινήσει και κάνει τα πρώτα της βήματα χωρίς τη βοήθεια τους.

Πριν μερικές εβδομάδες η μικρή Μελίτα έγινε ενός έτους και οι γονείς της δεν σταματούν να απολαμβάνουν να την βλέπουν να μεγαλώσει και να τους γεμίζει χαμόγελα.

Από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ζουν τρυφερές στιγμές, όπως όταν την είδαν να κάνει τα πρώτα της βήματα. Μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια από αυτή τη στιγμή στο Instagram.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου κόρη

Να πουμε πως πριν μερικές εβδομάδες το ζευγάρι ολοκλήρωσε την εκπομπή Καλοκαίρι NOT με ένα παθιασμένο φιλί μπροστά στην κάμερα.