Eurovision 2021: Η Έλενα Τσαγκρινού θα φορέσει πανομοιότυπο φόρεμα με άλλες δύο εκπροσώπους

Τρεις γυναίκες, τρεις χώρες αλλά ένα ίδιο ρούχο!

Παρόμοια φορέματα επέλεξαν εκπροσώποι τριών χωρών για την εμφάνιση τους στην φετινή Eurovision, με λίγους βέβαια να το έχουν μέχρι στιγμής προσέξει.

Ο λόγος για την Αλβανία, την Μολδαβία και την Κύπρος με την δικιά μας αγαπημένη Έλενα Τσαγκρινού, η οποία έσκισε χθες στην δεύτερη πρόβα της.

Expand player

Η Αλβανία θα εκπροσωπηθεί από την Ελληνικής καταγωγής Anxhela Peristeri, η οποία γεννήθηκε στην Κορυτσά και ο πατέρας της έχει ελληνική καταγωγή.

Η Μολδαβία από την άλλη πρόκειται να εκπροσωπηθεί από την Natalia Gordienko και το «SUGAR», ένα τραγούδι το οποί συνέθεσαν ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Philipp Kirkorov, ενώ οι στίχοι είναι του Mikhail Gutseriev και της Sharon Vaughn.

Τέλος, η Κύπρος όπως γνωρίζουμε θα εκπροσωπηθεί από την Έλενα Τσαγκρινού και το τραγούδι «El diablo», σε σύνθεση και στίχους των Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker, Oxa, Thomas Stengaard.

Και οι τρεις αυτές γυναίκες θα εμφανιστούν στη σκηνή με σχεδόν ίδια ασημί φορέματα, τα οποία βέβαια υποστηρίζουν φοβερά και αναδεικνύουν υπέροχα το σώμα τους.

Η τραγουδίστρια της Ουκρανίας υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού

Τις τελευταίες τους πρόβες πραγματοποιούν αυτές τις μέρες οι χώρες για την φετινή Eurovision, με την Ουκρανία ωστόσο να αντιμετωπίζει κάποια απρόβλεπτα προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δεύτερη πρόβα της Ουκρανίας θα πραγματοποιηθεί μείον ένα μέλος, καθώς η κεντρική τραγουδίστρια του συγκροτήματος Go_A, Kateryna Pavlenko δεν αισθανόταν καλά.

Έτσι λοιπόν η τραγουδίστρια έκανε μοριακό τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού και για αυτό η πρόβα και η συνέντευξη τύπου θα γίνουν με τα υπόλοιπα μέλη του ουκρανικού συγκροτήματος, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

“Η τραγουδίστρια του ουκρανικού συγκροτήματος Go_A, Kateryna Pavlenko ενημέρωσε ότι σήμερα το πρωί δεν ένιωθε καλά. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ ανίχνευσης του Covid-19, ως μέτρο πρόληψης. Γι’ αυτό η Kateryna θα χάσει την απογευματινή πρόβα αλλά και τη συνέντευξη τύπου.

Της ευχόμαστε Περαστικά και θα μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες μαζί σας, όταν θα έχουμε τα αποτελέσματα του τεστ. Τα άλλα μέρη του συγκροτήματος Go_A είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό και θα εμφανιστούν στην πρόβα με άλλη τραγουδίστρια”.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στεφανία Λυμπερακάκη: «Αγαπώ τους Έλληνες, τους θέλω μαζί μου»

Στεφανία Λυμπερακάκη: Έκανε πάταγο με την πρώτη της πρόβα στην Eurovision