Στεφανία Λυμπερακάκη: Έκανε πάταγο με την πρώτη της πρόβα στην Eurovision

Εντυπωσιάστηκαν όλοι με το αποτέλεσμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στεφανία Λυμπερακάκη: Έκανε πάταγο με την πρώτη της πρόβα στην Eurovision

Λίγο μετά την αναχώρηση της από την Ελλάδα, η Στεφανία Λυμπερακάκη πραγματοποιήσε την πρώτη της πρόβα για την φετινή Eurovision, ερμηνεύοντας το τραγούδι Last Dance.

Η νεαρή τραγουδίστρια φορούσε μια ολόσωμη μωβ φόρμα δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου, η οποία άφηνε γυμνά τα χέρια της, μωβ γάντια που έφταναν ως τον αγκώνα και ψηλές μπότες ίδιου χρώματος.

Η Στεφανία ανέβηκε σε μια σκάλα και πέταξε ανάμεσα στα κτίρια μιας ονειρικής πόλης. Στη γέφυρα του τραγουδιού, η εικονική πραγματικότητα έγινε αληθινή και οι χορευτές ντυμένοι στα λευκά πλαισίωναν τη Στεφανία ενώ έντονοι φωτισμοί έδεναν αρμονικά το σύνολο.

Η Στεφανία παρέδωσε μια εξαιρετική παρουσίαση και οι αντιδράσεις στο Press center ήταν ξέφρενες καθώς αυτό που όλοι περίμεναν αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο επί σκηνής.

Η πρώτη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής ολοκληρώθηκε με επιτυχία αφήνοντας το αίσθημα της ικανοποίησης σε όλους τους συμμετέχοντες. Η σημερινή ήταν η πρώτη πρόβα του Last Dance στη σκηνή του Ahoy arena και σίγουρα θα δούμε σε όλο του το μεγαλείο όσα έχει ετοιμάσει η Ελληνική αποστολή στη δεύτερη πρόβα, την Πέμπτη 13 Μάϊου στις 12:40.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός που υπογράφει τη σκηνοθεσία της σκηνικής εμφάνισης της ελληνικής συμμετοχής είπε χαρακτηριστικά: «Παρουσιάζει ένα ταξίδι που όλοι μπορούμε να κάνουμε χρησιμοποιώντας ως όχημα τη φαντασία μας. Η Stefania εμφανίζεται να κινείται σε ένα αστικό τοπίο –όπου οι ρυθμοί της ζωής κάνουν τις σχέσεις των ανθρώπων απρόσωπες– άλλες φορές πατώντας στη γη και άλλες φορές αιωρούμενη. Με δυναμισμό χορεύει τον “τελευταίο της χορό” γνωρίζοντας ότι αυτό σηματοδοτεί μια “νέα αρχή”.

Στην σκηνική εμφάνιση χρησιμοποιούνται visual effects -που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision- χωρίς ωστόσο να αποδυναμώνουν και να επισκιάζουν τη δυναμική παρουσία και ομορφιά της Stefania , η οποία είναι η νεότερη συμμετέχουσα στον φετινό διαγωνισμό».

Στεφανία Λυμπερακάκη πρόβα στη Eurovision 2021

Στεφανία Λυμπερακάκη πρόβα στη Eurovision

Αντιθέτως, η Έλενα Τσαγκρινού στην πρώτη της πρόβα στην Eurovision είχε μερικά ατυχήματα

H Έλενα Τσαγκρινού βρίσκεται ήδη στο Ρότερνταμ καθώς πρόκειται να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην φετινή Eurovision, ωστόσο αντιμετώπισε κάποιες ατυχίες.

Η όμορφη τραγουδίστρια πρόκειται να ερμηνεύσει το τραγούδι της El Diablo και μάλιστα πραγματοποίησε ήδη την πρώτη της τεχνική πρόβα.

Η Έλενα Τσαγκρινού ωστόσο αντιμετώπισε μερικές ατυχίες στη σκηνή, καθώς κατά την διάρκεια της πρόβας της έπεσε το μικρόφωνό της.

Εκτός από αυτό όμως, στη σκηνή θα υπάρχει ένας καθρέφτης, πάνω στον οποίο όμως χτύπησε και μια από τις χορεύτριες της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ευτυχείτε.