Στεφανία Λυμπερακάκη: Αναχώρησε για την Eurovision

Φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στεφανία Λυμπερακάκη: Αναχώρησε για την Eurovision

Για την Eurovision αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας η Στεφανία Λυμπερακάκη για την Eurovision, μιας και η ίδια εκπροσωπεί την χώρα μας στο φετινό μουσικό διαγωνισμό.

Η νεαρή ταλαντούχα τραγουδίστρια πρόκειται σε μερικές μέρες να κάνει περήφανη την Ελλάδα, ερμηνεύοντας το τραγούδι Last Dance. Η εμφάνιση της θα πραγματοποιηθεί στον δεύτερο ημιτελικό.

Η ίδια και η ομάδα της αποχώρησε νωρίς το πρωί για την Ολλανδία, με τον φωτογραφικό φακό του Youweekly να απαθανατίζει την Στεφανία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, έχοντας τυλίξει γύρω της την Ελληνική σημαία.

Οι φωτογραφίες από την αναχώρηση της Στεφανίας Λυμπερακάκη για την Eurovision

Στεφανία Λυμπερακάκη αναχώρησε για την Eurovision φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Στεφανία Λυμπερακάκη αναχώρησε για την Eurovision φωτογραφίες

Στεφανία Λυμπερακάκη αναχώρησε για την Eurovision

Η συμβουλή που της έδωσε η Έλενα Παπαρίζου λίγο πριν την Eurovision

Η Στεφανία Λυμπεράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “φλΕΡΤ”, μόλις λίγες ημέρες πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision και κάνει περήφανη τη χώρα μας.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας αναφέρθηκε φυσικά στο κομμάτι της “Last Dance” αλλά και στην συμβουλή που της έδωσε η Έλενα Παπαρίζου.

Μάλιστα, η νεαρή τραγουδίστρια που χώρισε πριν λίγο καιρό, ανέφερε πως παρακολουθεί τα στοιχήματα και πως είναι αρκετά ενθουσιασμένη πως η Ελλάδα βρίσκεται στην τελική 10αδα.

«Ήρθε στο στούντιο η Έλενα Παπαρίζου, ήμουν με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και μου είπε “κοριτσάκι μου, αστέρι μου”. Μου έδωσε συμβουλή για τα τακούνια. Μου είπε: “Στεφανία πρέπει να τα φοράς κάθε ημέρα, όπου και να πας”, για να συνηθίσω. Τώρα τα φοράω κάθε ημέρα.».