Eurovision 2021: Με αυτήν την σειρά θα εμφανιστούν στους ημιτελικούς Ελλάδα και Κύπρος

Δείτε εδώ την σειρά και για τις 33 χώρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Eurovision 2021: Με αυτήν την σειρά θα εμφανιστούν στους ημιτελικούς Ελλάδα και Κύπρος

Ανακοινώθηκε η σειρά που θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος στους ημιτελικούς της φετινής Eurovision, με την EBU να γνωστοποιεί την σειρά και των 33 χωρών.

Η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το El Diablo θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό στην 8η θέση ενώ η Ελλάδα με τη Στεφανία Λυμπερακάκη και το Last Dance εμφανίζεται στον δεύτερο ημιτελικό στην 4η θέση.

Η Ελβετία που είναι ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για φέτος θα εμφανιστεί 16η. Στις 21 Μαΐου ωστόσο θα ανακοινωθεί η σειρά που θα εμφανιστούν οι χώρες στον τελικό .

Στο μεταξύ, η EBU έχει ήδη ανακοινώσει τους όρους που πρέπει να τηρηθούν για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού στην Ολλανδία. Να υπενθυμίσουμε ότι έχει αποβληθεί η Λευκορωσία από τον μουσικό διαγωνισμό!

• Ο αριθμός των ατόμων κάθε αποστολής θα μειωθεί πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
• Θα δοθούν διαπιστεύσεις σε 500 δημοσιογράφους με αυτοπρόσωπη παρουσία στο Ρότερνταμ και άλλες 1000 για δημοσιογράφους που θα καλύψουν το γεγονός μέσω ενός διαδικτυακού, εικονικού με άλλα λόγια, press centre (κέντρο τύπου).
• Η παρουσία ή όχι κοινού στα σόου και σε δημόσιες εκδηλώσεις θα αποφασιστεί αργότερα, μέχρι τα μέσα Απριλίου.
• Στην περίπτωση παρουσίας κοινού θα τηρηθούν όλα τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης που θα καθοριστούν από την κυβέρνηση της Ολλανδίας.
• Οι περισσότεροι -αν όχι όλοι- οι καλλιτέχνες θα βρίσκονται στο Ρότερνταμ για να εμφανιστούν ζωντανά στα σόου.
• Θα υπάρξουν συνολικά 9 σόου: 2 γενικές πρόβες για κάθε σόου και 3 ζωντανά σόου (2 ημιτελικοί στις 18 και 20 Μαΐου και ο μεγάλος τελικός στις 22 Μαΐου).

Eurovision 2021 με αυτήν την σειρά θα εμφανιστούν στους ημιτελικούς Ελλάδα και Κύπρος

Eurovision 2021: Η Έλενα Παπαρίζου θα τραγουδήσει ξανά στον μουσικό διαγωνισμό

Η Έλενα Παπαρίζου πρόκειται να βρεθεί και να τραγουδήσει ξανά στην Eurovision μετά από 16 χρόνια, όταν αναδείχθηκε νικήτρια με το τραγούδι «My number one».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Pop Up, η δημοφιλής τραγουδίστρια θα εμφανιστεί φέτος στον τελικό της Ολλανδίας, μαζί με άλλος πέντε νικητές της Eurovision.

Οι ίδιοι θα συμμετέχουν σε αρκετά εντυπωσιακές συναυλίες που αναμένεται να γίνουν στις ταράτσες του Ρόντερνταμ, με αφορμή τον μουσικό διαγωνισμό.

Έτσι λοιπόν, στις 22 Μαϊου 2021 η Έλενα Παπαρίζου θα πρωταγωνιστήσει στη δράση «Rock the roof». Στο μεταξύ, η Στεφανία Λυμπερακάκη έδωσε κατά λάθος spoiler για τη συμμετοχή της στη Eurovision!

Eurovision 2021 η Έλενα Παπαρίζου θα τραγουδήσει ξανά