Στεφανία Λυμπερακάκη: Έδωσε κατά λάθος spoiler για τη συμμετοχή της στη Eurovision

Σοκαρίστηκε μόλις το κατάλαβε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στεφανία Λυμπερακάκη: Έδωσε κατά λάθος spoiler για τη συμμετοχή της στη Eurovision

Το πρωί της Παρασκευής, η Στεφανία Λυμπερακάκη μίλησε στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στη Eurovision αλλά και στο νέο τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Η νεαρή τραγουδίστρια εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν θα πάει φέτος στη Eurovision με το Super Girl ενώ τόνισε πως ακόμα δεν γνωρίζει πώς θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός.

Στεφανία Λυμπερακάκη Eutrovision

Το spoiler που έδωσε η Στεφανία Λυμπερακάκη για τη Eurovision

«Το "Last Dance" είναι διαφορετικό από το "Supergirl", δεν θέλαμε για φέτος έθνικ στοιχεία. Είναι ένα πολύ δυνατό και μελωδικό τραγούδι», είπε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε αν θα έχει χορευτές πάνω στη σκηνή απάντησε θετικά ωστόσο κατάλαβε ότι αποκάλυψε κάτι που δεν έπρεπε να πει. «Ω! Spoiler» είπε και η αντίδρασή της ήταν μοναδική.

«Πρέπει να κάνω πρόβες και με τα τακούνια. Είναι δύσκολο και φοβάμαι λίγο. Εύχομαι να μας δώσει 12αρι η Ολλανδία. Είπαν ότι θα έχει λίγο κοινό, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα. Έχουμε μιλήσει με την Έλενα Τσαγκρινού - με την οποία έχει γίνει χαμός για το τραγούδι της - στο Instagram. Ο σύντροφός μου δεν έχει ακούσει ακόμα το τραγούδι. Ο θείος μου, ο Γιάννης Στάνκογλου, μου είπε καλή επιτυχία, ότι είμαι όμορφη και ότι θα πάμε καλά», είπε επίσης η Στεφανία Λυμπερακάκη.

Με αυτό το τραγούδι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Στεφανία

Με ένα χορευτικό τραγούδι που έχει τον τίτλο «Last dance» η Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania) θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65o Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2021, που διεξάγεται από τις 18 έως τις 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, μετά την περσινή αναβολή του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Το «Last dance» είναι μια σύνθεση των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade, Sharon Vaughn, ενώ creative director για την οπτικοποίηση του τραγουδιού θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Eurovision Στεφανία τραγούδι

Η σχετική απόφαση ελήφθη από κοινού από την επιτροπή που συγκροτήθηκε στην ΕΡΤ για την επιλογή του τραγουδιού, σε συνεργασία με την καλλιτεχνική ομάδα της Στεφανίας στην οποία ανατέθηκε η επιμέλεια της συμμετοχής στην 65η Eurovision, ύστερα από ακρόαση πέντε τραγουδιών που προτάθηκαν από τους δημιουργούς. Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον Β΄ Ημιτελικό, που έχει προγραμματιστεί στις 20 Μαΐου 2021.