Ανιψιά του Γιάννη Στάνκογλου η Στεφανία Λυμπερακάκη που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision

Ο ηθοποιός αποκάλυψε την άγνωστη σχέση τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανιψιά του Γιάννη Στάνκογλου η Στεφανία Λυμπερακάκη που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα και αποκάλυψε πως η Στεφανία Λυμπερακάκη, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην φετινή Eurovision, είναι ανιψιά του.

Ο γνωστός ηθοποιός που υποδέχτηκε ένας νέος μέλος στην οικογένεια του αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην νέα κωμική σειρά του MEGA, «Σχεδόν ενήλικες» αλλά και στην άγνωστη συγγενική του σχέση με την νεαρή τραγουδίστρια.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδος στην Eurovision Στεφανία Λυμπερακάκη είναι ανιψιά σου.

Ναι! Τη γνώρισα φέτος το καλοκαίρι. Όποτε πήγαινα στο χωριό μου στον Έβρο δεν τύγχανε να είναι η Στεφανία εκεί. Μας δόθηκε όμως η δυνατότητα φέτος το καλοκαίρι που και οι δύο ήμασταν την ίδια περίοδο στο χωριό να βρεθούμε, να έρθει στο σπίτι και να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω σε διάφορα θέματα. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με καταπληκτική φωνή και θα πετύχει πράγματα στο μέλλον.

Θυμάμαι μεταξύ άλλων μία ανάρτηση σου στο instagram για την Στεφανία Λυμπερακάκη όπου απάντησες στα επικριτικά σχόλια του ότι επιλέχθηκε να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision ένα κορίτσι που ζει στην Ολλανδία. Ανέφερες μάλιστα ότι οι γονείς της είναι μετανάστες που έφυγαν από τον Έβρο και επέλεξαν να πάνε εκεί προκειμένου να επιβιώσουν. Ήταν δύσκολα αντίστοιχα τα δικά σου παιδικά χρόνια;

Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Η ζωή μου στα παιδικά μου χρόνια είχε πολλές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες. Ο πατέρας μου δούλευε στην οικοδομή, η μητέρα μου σε κλωστοϋφαντουργείο. Εργάζονταν πάρα πολλές ώρες και οι δύο καθημερινά. Χρειάστηκε και εγώ να δουλέψω από μικρός. Πιστεύω ότι όλα αυτά είναι πράγματα τα οποία σε δυναμώνουν. Βλέπεις τη ζωή με άλλο τρόπο και μαθαίνεις να εκτιμάς όσα έχεις.

Eurovision: Με αυτό το τραγούδι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Στεφανία

Σε λίγους μήνες θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας την Eurovision μετά την περσινή αναβολή της και ανακοινώθηκε το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, η Στεφανία Λυμπερακάκη.

Με ένα χορευτικό τραγούδι που έχει τον τίτλο «Last dance» η Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania) θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65o Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2021, που διεξάγεται από τις 18 έως τις 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, μετά την περσινή αναβολή του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Το «Last dance» είναι μια σύνθεση των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade, Sharon Vaughn, ενώ creative director για την οπτικοποίηση του τραγουδιού θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Eurovision Στεφανία τραγούδι

Η σχετική απόφαση ελήφθη από κοινού από την επιτροπή που συγκροτήθηκε στην ΕΡΤ για την επιλογή του τραγουδιού, σε συνεργασία με την καλλιτεχνική ομάδα της Στεφανίας στην οποία ανατέθηκε η επιμέλεια της συμμετοχής στην 65η Eurovision, ύστερα από ακρόαση πέντε τραγουδιών που προτάθηκαν από τους δημιουργούς. Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον Β΄ Ημιτελικό, που έχει προγραμματιστεί στις 20 Μαΐου 2021.

Μιας και λέμε ωστόσο για τη Eurovision, δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις με την επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα στον διαγωνισμό.