Χαρές στην οικογένεια του Γιάννη Στάνκογλου - Το νέο μέλος!

Η τρυφερή φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρές στην οικογένεια του Γιάννη Στάνκογλου - Το νέο μέλος!

Χαρές έχει στην οικογένεια του ο Γιάννης Στάνκογλου, τώρα που βρίσκονται στις διακοπές τους. Απέκτησαν ένα νέο μέλος και ο ηθοποιός θέλησε να μας το συστήσει μέσω των social media.

Συγκεκριμένα, όπως είναι γνωστό ο ίδιος έχει μεγάλη αδυναμία στις γάτες. Για αυτό και θέλησε να υιοθετήσει μια αδεσποτούλα την οποία βρήκε στην Μήλο.

Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία τους, η οποία είναι πολύ τρυφερή.

«Καινούργιο μέλος...τον βρήκαμε στην Μήλο μόνο του...και το όνομα αυτού tricky...», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Ο Γιάννης Στάνκογλου με αυτό τον τρόπο στέλνει ένα δυνατό μήνυμα. Δεν πρέπει να αγοράζουμε, αλλά να υιοθετούμε ένα αδέσποτο ζωάκι που έχει την ανάγκη μας.

Αυτό είναι το νέο μέλος στην οικογένεια του Γιάννη Στάνκογλου

Γιάννης Στάνκογλου instagram

O Γιάννης Στάνκογλου επίσης, μίλησε για την ασθένεια που τον είχε "χτυπήσει" και είχε κιτρινίσει ολόκληρος. Ο ηθοποιός σε μια απίστευτη εξομολόγηση έκανε γνωστό, ένα περιστατικό για εκείνον που δεν γνωρίζαμε έως σήμερα.

Θρήνος για τον Γιάννη Στάνκογλου και την οικογένεια του

Το αγαπημένο του κατοικίδιο "έχασε" από τη ζωή, ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου. Την αποκάλυψη του δυσάρεστου γεγονότος έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Θρήνος...

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία του, όπου είχε ποζάρει μαζί με την γατούλα του. Με αυτό τον τρόπο, θέλησε να την αποχαιρετήσει και δημόσια, μετά από 20 χρόνια που την είχε.

«Αντίο καλή μου Φάτσα… 20 χρόνια μαζί... είναι μια ζωή.. Θα σε κρατάω στην μνήμη μου για πάντα...φάτσα... νιααααοοοουυυ...», έγραψε ο Γιάννης Στάνκογλου στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

Γιάννης Στάνκογλου γάτα πέθανε

Πριν από λίγες ημέρες, ο Γιάννης Στάνκογλου έκανε μια εκτός εαυτού ανάρτηση. Δείτε τι συνέβη.