Γιάννης Στάνκογλου: Η ασθένεια που τον είχε "χτυπήσει" - Είχε κιτρινίσει ολόκληρος

Το αποκάλυψε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Γιάννης Στάνκογλου: Η ασθένεια που τον είχε

O Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για την ασθένεια που τον είχε "χτυπήσει" και είχε κιτρινίσει ολόκληρος. Ο ηθοποιός σε μια απίστευτη εξομολόγηση έκανε γνωστό, ένα περιστατικό για εκείνον που δεν γνωρίζαμε έως σήμερα.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή «The 2Night Show» και αποκάλυψε πρώτη φορά μια ασθένεια που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στη Γουατεμάλα.

«Υπάρχουν μερικές παράξενες ιστορίες στα ταξίδια που έχω κάνει που δε λέγονται. Έχω περάσει μια ασθένεια στη Γουατεμάλα. Ζουσα επτά μέρες σε ένα χωριό στον Ειρηνικό Ωκεανό. Εμένα με μια γιαγιά που είχε τα επτά εγγόνια της σε μια παράγκα. Δεν ήταν σπίτι. Όλη τη μέρα παίζαμε με τα παιδιά και βγάζαμε κοχύλια στην παραλία.» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Και τόνισε: «Αρρώστησα, έπαθα μια ασθένεια. Κιτρίνισα και ήμουν Άγγλος ασθενής για τρεις μέρες. Είχα πάει με παρέα. Δεν είχα κάνει εμβόλιο. Μια φορά έχω κάνει εμβόλιο πριν πάω με την κόρη μου στην Κένυα, πριν από οκτώ χρόνια. Η κόρη μου ήταν δύο χρονών τότε». Πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός βγήκε εκτός εαυτού. Τι συνέβη;

O Γιάννης Στάνκογλου εκτός από την ασθένεια του μίλησε και για τις Άγριες Μέλισσες

Μια ανατροπή της τελευταίας στιγμής έχουμε για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες! Ηθοποιός που ήταν τελικά να φύγει αποφάσισε να... μείνει γιατί τα υπόλοιπα πλάνα του βυθίστηκαν!

Φέτος η σειρά Άγριες Μέλισσες κατάφερε σε μια χρονιά να συγκλονίσει και να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Για τον λόγο αυτό έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν.

Ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σειρά που πρωταγωνιστεί.

“Από πέρσι που συμφωνήσαμε για τη δουλειά, δεν ξέραμε εάν θα πάει δεύτερη χρονιά, είχαμε συμφωνήσει να κάνω 140 επεισόδια και ούτως ή άλλως είχα κανονίσει να κάνω παράσταση στην Επίδαυρο το καλοκαίρι και να ακολουθήσει περιοδεία με τον Προμηθέα Δεσμώτη” σημείωσε χαρακτηριστικά η Γιάννης Στάνκογλου, “Πράγμα το οποίο ακυρώθηκε με τον κορωνοϊό όπως και όλα έχουν πάει πίσω”.

“Πρέπει να συνεχίσουμε, οι συμφωνίες είναι συμφωνίες και τις κάνουν οι άνθρωποι. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συνεχίσω στις Άγριες Μέλισσες” συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής. “Έχει να κάνει με το πως η σεναριογράφος θα το οδηγήσει. Ο Κυπραίος είναι ένας χαρακτήρας που έχει παιδέψει και την Μελίνα και εμένα, δεν είναι εύκολο να “κουβαλήσεις” έναν τέτοιο χαρακτήρα”.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο Γιάννης Στάνκογλου βυθίστηκε στην θλίψη! Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες