Χώρισε η Στεφανία Λυμπερακάκη μετά από 2,5 χρόνια σχέσης

Η ανακοίνωση της στο Instagram λίγο πριν την Eurovision

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χώρισε η Στεφανία Λυμπερακάκη μετά από 2,5 χρόνια σχέσης

Λίγο πριν ανέβει στην σκηνή της Eurovision, η Στεφανία Λυμπερακάκη έκανε μια ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που αφορά την προσωπική της ζωή. Η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως χώρισε από το σύντροφό της, μετά από 2,5 χρόνια σχέσης.

«Μετά από 2,5 χρόνια τώρα επιλέγουμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους. Χωρίς καμία αμφιβολία είσαι το πιο απίθανο άτομο. Με βοήθησες και με υποστήριξες όσο κανείς. Θέλω να σε ευχαριστήσω για τα πιο όμορφα 2,5 χρόνια της ζωής μου. Τα απόλαυσα τόσο πολύ μαζί σου.

Ο τρόπος που με έκανες να νιώθω ήταν υπέροχος. Θα σε αγαπάω για πάντα και θα σε υποστηρίζω σε όλα. Και ναι, κόσμε, είμαστε ακόμα φίλοι», έγραψε στην ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στεφανία Λυμπερακάκη χώρισε

Η ανάρτηση του συντρόφου της Στεφανίας Λυμπερακάκη για το χωρισμό τους

Από άλλη και ο νεαρός σύντροφός της έκανε γνωστό το χωρισμό τους μέσα από το προφίλ του στο Instagram, γράφοντας:

«Μετά από 2,5 όμορφα χρόνια, η Stef και εγώ καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να ακολουθήσουμε ο καθένας τον δρόμο του. Είμαι πολύ ευγνώμων για τις υπέροχες στιγμές που μπορέσαμε να ζήσουμε μαζί με τη Stef. Κοιτάζω πίσω σε αυτά τα όμορφα χρόνια με μεγάλη ευτυχία.

Ευτυχώς, δεν συνέβη τίποτα κακό, που μας οδήγησε να κάνουμε αυτήν την επιλογή. Το επιλέξαμε μαζί και είναι το καλύτερο και για τους δύο. Εύχομαι στη Stef καλή επιτυχία σε όλα τα υπέροχα πράγματα που κάνει και θα συνεχίσω να την υποστηρίζω για πάντα».

Στεφανία Λυμπερακάκη σύντροφος

Ανιψιά του Γιάννη Στάνκογλου η Στεφανία Λυμπερακάκη που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα και αποκάλυψε πως η Στεφανία Λυμπερακάκη, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην φετινή Eurovision, είναι ανιψιά του.

Ο γνωστός ηθοποιός που υποδέχτηκε ένας νέος μέλος στην οικογένεια του αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην νέα κωμική σειρά του MEGA, «Σχεδόν ενήλικες» αλλά και στην άγνωστη συγγενική του σχέση με την νεαρή τραγουδίστρια.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδος στην Eurovision Στεφανία Λυμπερακάκη είναι ανιψιά σου.

Ναι! Τη γνώρισα φέτος το καλοκαίρι. Όποτε πήγαινα στο χωριό μου στον Έβρο δεν τύγχανε να είναι η Στεφανία εκεί. Μας δόθηκε όμως η δυνατότητα φέτος το καλοκαίρι που και οι δύο ήμασταν την ίδια περίοδο στο χωριό να βρεθούμε, να έρθει στο σπίτι και να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω σε διάφορα θέματα. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με καταπληκτική φωνή και θα πετύχει πράγματα στο μέλλον.

Θυμάμαι μεταξύ άλλων μία ανάρτηση σου στο instagram για την Στεφανία Λυμπερακάκη όπου απάντησες στα επικριτικά σχόλια του ότι επιλέχθηκε να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision ένα κορίτσι που ζει στην Ολλανδία. Ανέφερες μάλιστα ότι οι γονείς της είναι μετανάστες που έφυγαν από τον Έβρο και επέλεξαν να πάνε εκεί προκειμένου να επιβιώσουν. Ήταν δύσκολα αντίστοιχα τα δικά σου παιδικά χρόνια;

Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Η ζωή μου στα παιδικά μου χρόνια είχε πολλές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες. Ο πατέρας μου δούλευε στην οικοδομή, η μητέρα μου σε κλωστοϋφαντουργείο. Εργάζονταν πάρα πολλές ώρες και οι δύο καθημερινά. Χρειάστηκε και εγώ να δουλέψω από μικρός. Πιστεύω ότι όλα αυτά είναι πράγματα τα οποία σε δυναμώνουν. Βλέπεις τη ζωή με άλλο τρόπο και μαθαίνεις να εκτιμάς όσα έχεις.