Eurovision 2021: Αυτό είναι το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Στεφανία Λυμπερακάκη

Ακούστε το για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Eurovision 2021: Αυτό είναι το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Στεφανία Λυμπερακάκη

Μπορεί ο περσινός διαγωνισμός της Eurovision να ακυρώθηκε λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο η Στεφανία Λυμπερακάκη επιστρέφει φέτος με ένα νέο και άκρως χορευτικό τραγούδι το οποίο θα ξεσηκώσει το κοινό.

Η νεαρή τραγουδίστρια, θα εμφανιστεί στη σκηνή με το Last Dance, ένα πολύ ξεσηκωτικό κομμάτι, το οποίο διαφέρει μεν από το Supergirl αλλά είναι σίγουρο πως θα μαγέψει τους Ευρωπαίους.

Στεφανία Λυμπερακάκη Eurovision

H πρώτη επίσημη ακρόαση του Last Dance, του τραγουδιού με το οποίο η Stefania θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2021, θα γίνει στο ERTFLIX, την νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, σήμερα Τετάρτη 10 Μαρτίου στις 17:00.

Ωστόσο ένα μέρος του τραγουδιού κατάφερε να διαρρεύσει στο διαδίκτυο και εμείς σας το έχουμε εδώ για να το ακούσετε πρώτοι!

Αυτό είναι το τραγούδι της Στεφανίας Λυμπερακάκη για τη Eurovision 2021

Στεφανία Λυμπερακάκη: Έδωσε κατά λάθος spoiler για τη συμμετοχή της στη Eurovision

Το πρωί της Παρασκευής, η Στεφανία Λυμπερακάκη μίλησε στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στη Eurovision αλλά και στο νέο τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Η νεαρή τραγουδίστρια εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν θα πάει φέτος στη Eurovision με το Super Girl ενώ τόνισε πως ακόμα δεν γνωρίζει πώς θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός.

Στεφανία Λυμπερακάκη Eutrovision

«Το "Last Dance" είναι διαφορετικό από το "Supergirl", δεν θέλαμε για φέτος έθνικ στοιχεία. Είναι ένα πολύ δυνατό και μελωδικό τραγούδι», είπε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε αν θα έχει χορευτές πάνω στη σκηνή απάντησε θετικά ωστόσο κατάλαβε ότι αποκάλυψε κάτι που δεν έπρεπε να πει. «Ω! Spoiler» είπε και η αντίδρασή της ήταν μοναδική.

«Πρέπει να κάνω πρόβες και με τα τακούνια. Είναι δύσκολο και φοβάμαι λίγο. Εύχομαι να μας δώσει 12αρι η Ολλανδία. Είπαν ότι θα έχει λίγο κοινό, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα. Έχουμε μιλήσει με την Έλενα Τσαγκρινού - με την οποία έχει γίνει χαμός για το τραγούδι της - στο Instagram. Ο σύντροφός μου δεν έχει ακούσει ακόμα το τραγούδι. Ο θείος μου, ο Γιάννης Στάνκογλου, μου είπε καλή επιτυχία, ότι είμαι όμορφη και ότι θα πάμε καλά», είπε επίσης η Στεφανία Λυμπερακάκη.