Eurovision 2021: Χαμός με την δεύτερη πρόβα της Έλενας Τσαγκρινού

Τους εντυπωσίασε όλους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Eurovision 2021: Χαμός με την δεύτερη πρόβα της Έλενας Τσαγκρινού

Την δεύτερη της πρόβα πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη, η Έλενα Τσαγκρινού για την Eurovision 2021, με την ίδια να ξεσηκώνει τους πάντες, σε σχέση με την πρώτη που είχε μερικά προβλήματα.

Σκηνοθετικά λοιπόν έχει γίνει καταπληκτική δουλεία σε όλη τη διάρκεια των τριών λεπτών με αποκορύφωμα το τελικό πλάνο του τραγουδιού. Το σκηνικό το ίδιο με την πρώτη πρόβα. Κόκκινο σε μαύρο φόντο και φωτισμούς. Η Έλενα ήταν πολύ καλή και σταθερή φωνητικά.

Οι αλλαγές εντοπίστηκαν περισσότερο στα πλάνα όπου έχουμε περισσότερα κοντινά αλλά και σε κάποια σημεία της χορογραφίας. Όλα λειτούργησαν άψογα και το εφέ του καθρέφτη είναι εντυπωσιακό. Αν και στο δεύτερο run μπήκε καλά φωνητικά προς το τέλος λαχάνιασε λίγο.

Η Έλενα Τσαγκρινού “έγραφε” εξαιρετικά στην έναρξη όπου βρισκόταν στο πάτωμα και είχε γενικά πολύ καλή επαφή με τις κάμερες. Δε έχανε στιγμή τη χορογραφία, φωνητικά ήταν πάρα πολύ καλή και σταθερή και κέρδισε μεγάλο και θερμό χειροκρότημα.

Οι λήψεις της κάμερας σε πολλά σημεία ήταν κοφτές και γρήγορες. Στον καθρέφτη κάποια στιγμή αναγράφεται το “Εl Diablo” πολλές φορές.

Στη συνέχεια άνοιξε ο καθρέπτης και εμφανίστηκε με χρυσά γράμματα ο τίτλος του τραγουδιού, ενώ στο φινάλε της πρόβας η Έλενα βάδιζε προς αυτή την κατεύθυνση, γυρνώντας το κεφάλι της προς το κοινό και ψιθυρίζοντας τον τελευταίο στίχο του τραγουδιού που δεν είναι άλλος από το El Diablo. Στο φόντο κυριαρχεί το κόκκινο χρώμα και οι φωτιές.

Eurovision 2021 δεύτερη πρόβα Έλενας Τσαγκρινού

 δεύτερη πρόβα της Έλενας Τσαγκρινού

Eurovision 2021 χαμός με την δεύτερη πρόβα της Έλενας Τσαγκρινού

Αλλάζει θέση στις στοιχηματικές η Έλενα Τσαγκρινού

Η Έλενα Τσαγκρινού πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής την πρώτη της πρόβα για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision και φαίνεται πως εντυπωσίασε σε τέτοιο βαθμό που κατάφερε να αλλάξει τη θέση της Κύπρου για τις στοιχηματικές.

Μπορεί να είχε ένα μικρό ατύχημα κατά την πρόβα της, η αλήθεια είναι ωστόσο πως η αγαπημένη τραγουδίστρια τα «έσπασε» και όπως ήταν φυσικό κέρδισε όλους όσους την παρακολούθησαν.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Pop up“, η συμμετοχή της Κύπρου, μετά την πρώτη πρόβα, ανέβηκε στα στοιχήματα, αφού πλέον φιγουράρει στην έβδομη θέση. Φαίνεται πως η παρουσίαση του El Diablo κέρδισε τους Eurofans, συνεπώς αναμένουμε τη συνέχεια!