Έλενα Τσαγκρινού: Το ατύχημα που είχε στην πρώτη της πρόβα στην Eurovision

Έγινε ήδη viral

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλενα Τσαγκρινού: Το ατύχημα που είχε στην πρώτη της πρόβα στην Eurovision

H Έλενα Τσαγκρινού βρίσκεται ήδη στο Ρότερνταμ καθώς πρόκειται να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην φετινή Eurovision, ωστόσο αντιμετώπισε κάποιες ατυχίες.

Η όμορφη τραγουδίστρια πρόκειται να ερμηνεύσει το τραγούδι της El Diablo και μάλιστα πραγματοποίησε ήδη την πρώτη της τεχνική πρόβα, την ώρα που η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Στεφανία Λυμπερακάκη, αναχωρεί για την Ολλανδία.

Η Έλενα Τσαγκρινού ωστόσο αντιμετώπισε μερικές ατυχίες στη σκηνή, καθώς κατά την διάρκεια της πρόβας της έπεσε το μικρόφωνό της.

Εκτός από αυτό όμως, στη σκηνή θα υπάρχει ένας καθρέφτης, πάνω στον οποίο όμως χτύπησε και μια από τις χορεύτριες της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ευτυχείτε.

Το ατύχημα της Έλενας Τσαγκρινού στη πρώτη πρόβα

Οι πρώτες δηλώσεις πριν την αναχώρηση για τη Eurovision

Το πρωί του Σαββάτου, η Έλενα Τσαγκρινού αναχώρησε για Ολλανδία μιας και σε λίγες μέρες θα λάβει χώρα ο διαγωνισμός της Eurovision. Πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο ωστόσο, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα.

«Δεν είμαι καθόλου αγχωμένη γιατί θεωρώ ότι με το άγχος δεν κερδίζουμε κάτι, οπότε προσπαθώ να είμαι ήρεμη, είμαι προετοιμασμένη φουλ και πιστεύω ότι θα πάνε όλα σούπερ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί η ομάδα μου έχει κάνει κάτι το οποίο είναι πολύ εντυπωσιακό και με πλαισιώνει.

Η Ελένη Φουρέιρα μου έχει δώσει την καλύτερη συμβουλή, να το διασκεδάσω, να είμαι ο εαυτός μου και να προσέχω τον εαυτό μου. Το αγόρι μου θέλει να με δει με την πρωτιά, με υποστηρίζει και θέλει το καλύτερο για μένα», είπε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού.

Η Έλενα Τσαγκρινού πρόσθεσε επίσης: «Είναι ένας διαγωνισμός αρκετά απαιτητικός. Έχω αρχίσει και ξεχνάω πλέον όλα όσα συζητήθηκαν για το El Diablo. Με στεναχώρησε, αλλά πέρασε αυτή η φάση, είμαι μια χαρά και δεν δίνω σημασία. Θέλω να πάει πολύ και η Στεφανία. Προφανώς και περιμένω το 12άρι από την Ελλάδα».