Έλενα Τσαγκρινού: «Το El Diablo δεν είναι βλάσφημο»

Η οριστική απάντησή της στα αρνητικά σχόλια για το κομμάτι της Eurovision

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλενα Τσαγκρινού: «Το El Diablo δεν είναι βλάσφημο»

Κανονικός σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με την επιλογή του κομματιού «El Diablo» από την Κύπρο για την Eurovision. Έτσι, η Έλενα Τσαγκρινού θέλησε να δώσει την οριστική απάντησή της στα σχόλια που ακούγονται για το τραγούδι της, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι βλάσφημο.

Το El Diablo απασχόλησε τόσο πολύ που έφτασε να γίνει θέμα στο CNN ενώ το Ρικ δέχθηκε μέχρι και απειλές για να αποσύρει τη συμμετοχή από τη Eurovision.

Η Έλενα Τσαγκρινού μίλησε στη Real και εξήγησε τι εννοούν οι στίχοι του τραγουδιού που σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.

Έλενα Τσαγκρινού Eurovision

Οι δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού για το El Diablo

«Δεν στεναχωρήθηκα. Ένιωσα έκπληκτη, γιατί το τραγούδι δεν έχει καμία σχέση με τις εν λόγω αντιδράσεις, δεν είναι βλάσφημο.

Είναι ένα καθαρά αλληγορικό κομμάτι, για την αιώνια μάχη μεταξύ του καλού και του κακού. Μιλά για μια κοπέλα που μπλέκεται σε μια τοξική σχέση και τελικά καταφέρνει να ελευθερωθεί από αυτήν, στέλνει μήνυμα δύναμης και το καλό στο τέλος νικάει!», τονίζει η Έλενα Τσαγκρινού.

«Το τραγούδι της Τσαγκρινού είναι ίσως από τα ωραιότερα τραγούδια της Κύπρου στην Eurovision»

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στο Πρωινό για την συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision, λέγοντας πως είναι από τα ωραιότερα τραγούδια και πως θα πάει πολύ καλά στον μουσικό διαγωνισμό.

Οι δηλώσεις της Φουρέιρα για το τραγούδι της Τσαγκρινού στην Eurovision

«Η Έλενα είναι εκπληκτικό πλάσμα, το τραγούδι είναι ίσως από τα ωραιότερα τραγούδια που έχει στείλει η Κύπρος στην Eurovision. Έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα. Θεωρώ πως θα πάει πάρα πολύ καλά».

Ενώ, αναφέρθηκε και στο ρόλο της παρουσιάστριας που έχει αναλάβει στο House of Fame: «Ήταν μια πρόκληση για μένα, είναι και η εποχή αυτή που δεν έχω πάρα πολλές υποχρεώσεις στη δουλειά μου. Μου άρεσε πάρα πολύ το πρότζεκτ και έτσι είπα να το δοκιμάσω και αυτό.

Εντάξει, δεν είναι η δουλειά μου αυτή αλλά είπα να το δοκιμάσω και να προσπαθήσω να το κάνω όσο καλύτερα γίνεται. Δεν με φοβίζει κάτι, είμαι πολύ ευθύς σαν άνθρωπος, θα κάνω και την πλάκα μου και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να το διασκεδάσω για να περάσω καλά. Οι πρώτες δύο εβδομάδες είναι δύσκολες. Θεωρώ πως όσο περνάει ο καιρός θα είναι πολύ πιο εύκολο για όλους».