Απειλούν να «κάψουν το Ρικ» λόγω της συμμετοχής της Κύπρου στη Eurovision

Οι στίχοι του τραγουδιού έχουν σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο κοινό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απειλούν να «κάψουν το Ρικ» λόγω της συμμετοχής της Κύπρου στη Eurovision

Κανονικός σάλος έχει δημιουργηθεί με τη συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision και το κομμάτι με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα η Έλενα Τσαγκρινού. Μάλιστα, ορισμένοι πήραν τηλέφωνο και απείλησαν πως αν δεν ακυρωθεί η συμμετοχή θα βάλουν φωτιά στον Ρικ!

Το τραγούδι με τίτλο «El Diablo», έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων εξ΄αιτίας των στίχων του. Συγκεκριμένα, σε κάποιο σημείο λέει: «I gave my heart to el diablo, I gave it all because he tells me I'm his angel»​ («Έδωσα την καρδιά μου στον διάβολο, του τα έδωσα όλα επειδή μου λέει πως είμαι ο άγγελός του»).

Θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα πήρε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και ο Κυριάκος Βελλόπουλος, ο οποίος έγραψε:

«Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω πόσο πιο κάτω μπορεί να πάει η κοινωνία μας. Τραγούδι της Κύπρου στη Eurovision με στίχους "εύχομαι να είμαι ο άγγελος του διαβόλου". Θα μας "κάψει" ο Θεός». Δείτε εδώ και το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Στεφανία Λυμπερακάκη την Ελλάδα στη Eurovision.

Eurovision Κύπρος

Eurovision: Κυκλοφόρησε το τραγούδι της Έλενας Τσαγκρινού για την εκπροσώπηση της Κύπρου

Χθες το απόγευμα κυκλοφόρησε το κομμάτι “El Diablo”, με το οποίο η Έλενα Τσαγκρινού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην φετινή Eurovision.

Στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας τον Μάιο θα πραγματοποιηθεί ο 65ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision, με την γνωστή τραγουδίστρια να ερμηνεύει ένα πολύ ξεσηκωτικό τραγούδι..

Το κομμάτι είναι σε αγγλικό στίχο με λέξεις να είναι στα ισπανικά ενώ το έγραψαν οι δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa.

Πρωταγωνίστρια στο video του “Ed Diablo” είναι η Έλενα Τσαγκρινού, έχοντας δίπλα της άνδρες χορευτές. Την χορογραφία επιμελήθηκε η Chali Jennings και τη σκηνοθεσία έκανε ο Γιώργος Μπενιουδάκης. Όσον αφορά το ενδυματολογικό κομμάτι, η Έλενα επέλεξε Σίλια Κριθαριώτη. Δείτε εδώ και το τραγούδι για την εκπροσώπηση της Ελλάδας!

Eurovision κυκλοφόρησε το τραγούδι της Έλενας Τσαγκρινού