Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις για το Αγρότης Μόνος Ψάχνει

«Τα γυρίσματα αρχίζουν σε λίγο καιρό...»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα αρχή που κάνει στον ΣΚΑΪ με το Αγρότης Μόνος Ψάχνει, αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια που πριν από μερικές μέρες εμφανίστηκε και στο Survivor 4, εξήγησε τι προβλέπει το φορμάτ της εκπομπής που θα αναλάβει ενώ μίλησε και για το δικό της ρόλο.

Expand player

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για το Αγρότης Μόνος Ψάχνει

«Θα ξεκινήσω πια στο Αγρότης μόνος ψάχνει, δεν θα είμαι αγρότισσα αυτή τη φορά, είπα να παρουσιάσω και κάτι. Την άλλη πλευρά μου την είδατε στο Survivor, πόσες πια να δείτε. Αλλά εντάξει θα είμαι αντίστοιχη των περιστάσεων, δεν μπορώ να πηγαίνω με τουαλέτα υπάρχει ένα concept. Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρα πολύ κέφι και όρεξη και μου έχει λείψει η επαφή με τον κόσμο.

Μιλάμε για prime time ζώνη, θα ξεκινήσει το φθινόπωρο τον Σεπτέμβρη και τα γυρίσματα αρχίζουν σε λίγο καιρό σε 20 ημέρες. Τώρα γίνονται τα casting στους αγρότες, οι οποίοι είναι πολύ ωραία παιδιά και ενδιαφέροντα. Εγώ καλούμαι να τα ζευγαρώσω. Είναι πραγματικοί αγρότες, θα πάμε στην φάρμα τους θα ταξιδέψουμε σε όλη την Ελλάδα. Θα έχει φυσικό τοπίο, σε όλη την Ελλάδα θα πάμε σε πολλά μέρη. Σε κάθε αγρότη αντιστοιχούν κάποιες νύφες, θα τους γράψουν γράμμα και ο αγρότης θα επιλέξει την γυναίκα της ζωής του», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Τον ζω τον έρωτα ακόμα, εγώ να σκέφτομαι να παντρευτώ; Τώρα τον Ιούλιο, Αύγουστο δεν προλαβαίνω, είμαι παραδοσιακή γυναίκα και αυτά γίνονται από τον άνδρα. Ο σύντροφος μου ο Βασίλης δεν μου έχει κάνει κάποια πρόταση. Παρόλα αυτά η συμβίωση και όλα αυτά που περάσαμε στην καραντίνα είδαμε ότι μας έδεσε. Η σχέση είναι εκεί, αν θέλει να έρθει σε ένα ταξιδάκι θα είναι ωραία», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθακοστώπουλο.

Για μπάνιο στην Βουλιαγμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Αρετουσάριστο αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Στα καλύτερα της, σε όλους τους τομείς, βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και δεν είναι υπερβολή να το λέμε. Πέρα από την προσωπική ευτυχία, που ζει τους τελευταίους 8 μήνες στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, βλέπει στο σώμα της τους καρπούς των κόπων που έκανε για να χάσει 9 κιλά και να εμφανίζεται σήμερα πιο σέξι και γυμνασμένη από ποτέ.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Όπως πρόσφατα έδειξε, για τυχόν «άπιστους Θωμάδες», βρίσκεται στα 61 κιλά και νιώθει υπέροχα, αφού δεν στερήθηκε τίποτα σε αυτό το διάστημα. Τα πειστήρια, βέβαια, μπορούσαν να δουν με τα μάτια τους όσοι βρέθηκαν σε παραλία της Βουλιαγμένης την προηγούμενη εβδομάδα, με την όμορφη Κωνσταντίνα να βουτά στα νερά και να τραβά πάνω της τα βλέμματα με το γυμνασμένο κορμί της. Καλύτερο κίνητρο, βέβαια, δεν υπάρχει από τη συντροφιά του αγαπημένου της στη γυμναστική, στα κορτ του τένις αλλά και δίπλα στη θάλασσα, όπου συχνά έκαναν ποδήλατο ή περπατούσαν παρέα με τους τετράποδους φίλους τους, Μίσου και Τόνι.

Ο «αγρότης» και η εκπομπή-μυστήριο

Δύο χρόνια μετά την παρουσίαση του “My Style Rocks” επιστρέφει στον ΣΚΑΪ και με διπλό ρόλο, όπως ανακοίνωσε στη γιορτή της Κωνσταντίνας η chief content editor του καναλιού Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Κι αν το ένα project είναι ήδη γνωστό και αφορά στην παρουσίαση του ριάλιτι «Αγρότης μόνος ψάχνει», για το δεύτερο υπάρχουν πολλά σενάρια, με επικρατέστερη την παρουσίαση μιας μεσημεριανής εκπομπής το Σαββατοκύριακο.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU