Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έχασε 11 κιλά και ανέβασε φωτογραφία με τη ζυγαριά της

Το σώμα της στα καλύτερά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έχασε 11 κιλά και ανέβασε φωτογραφία με τη ζυγαριά της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει καταφέρει να κάνει μία τεράστια αλλαγή στο σώμα της μέσα σε μερικούς μήνες και χθες βράδυ θέλησε να μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που δείχνει πλέον η ζυγαριά της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια που επέστρεψε και επίσημα στον ΣΚΑΪ, κατάφερε να χάσει 11 ολόκληρα κιλά και νιώθει καλύτερα από ποτέ.

H φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τη ζυγαριά της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κιλά

Μάλιστα, ανέβασε και μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το μαγιό της.

Οι πρώτες δηλώσεις για την τηλεοπτική της επιστροφή

Στην τηλεόραση με δικό της project επιστρέφει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και έδωσε μια μικρή γεύση για αυτά που ετοιμάζει με τον ΣΚΑΙ. Η παρουσιάστρια ανυπομονεί να γυρίσει και πάλι στα γνωστά της λημέρια.

Η αποκάλυψη της Σπυροπούλου για την τηλεοπτική της επιστροφή

«Έχω μπει στην οικογένεια του ΣΚΑΙ. Μου έχει λείψει πάρα πολύ η επαφή με τον κόσμο, μου έχει λείψει η δουλειά μου. Ήδη δουλεύουμε και έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες. Το Αγρότης Μόνος Ψάχνει προορίζεται για το βράδυ», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Δεν έκανα κάτι παράνομο και δεν το έκρυψα κιόλας. Αν έκανα και φοβόμουν για αυτό, ίσως να μη το έδειχνα κιόλας. Ήταν και στα πλαίσια δουλειάς, γιατί και ο σύντροφός μου είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στην εστίαση και σε άλλους τομείς. Μπορεί να με πάρει μαζί του. Μπορεί κάτι να φαίνεται πιο προκλητικό και έντονο. Δεν είχα τέτοια πρόθεση. Δε μου αρέσει να ζω στον κόσμο μου και δε ζω στον κόσμο μου. Και εγώ πέρασα δύσκολα και στην προηγούμενη καραντίνα ήταν μακριά η οικογένειά μου και δε μπορούσα να τη δω.

Δε θα δείξω τις δύσκολες στιγμές. Εγώ είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και δείχνω πάντα τη θετική πλευρά. Νομίζω πως όσοι με ακολουθούν έχουν καταλάβει την αυθεντικότητα του χαρακτήρα μου με τα χρόνια. Καταλαβαίνουν ότι δεν έχω περάσει μόνο τέλεια. Απλά επιλέγω να δημοσιοποιώ τις θετικές στιγμές της ζωής μου» είπε σχετικά με τα ταξίδια που έκανε εν μέσω καραντίνας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και είχε προκαλέσει αντιδράσεις.