Τριαντάφυλλος: "Από Σεπτέμβρη - Οκτώβρη θα είμαι... "

Αποκάλυψε σε ποιο μαγαζί θα τραγουδάει μετά το Survivor

Δύσκολη η ζωή ενός σταρ! Ο Τριαντάφυλλος μετά την αποχώρησή του από το Survivor δεν έχει ηρεμήσει καθόλου! Κάμερες ξημεροβραδιάζονται κάτω από το σπίτι του και τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα!

Αυτή την φορά, ο δημοσιογράφος της εκπομπής Happy Day, κατάφερε να του αποσπάσει πληροφορίες για το που θα εμφανίζεται από χειμώνα. Κάτι που ενδιαφέρει σίγουρα πολλούς!

Expand player

Το επαγγελματικό μέλλον του Τριαντάφυλλου

«Τα έχουμε βρει σε ώρα με τον κύριο Γιάννη Τσακουμάκο. Από Σεπτέμβρη- Οκτώβρη θα είμαι στο Κέντρο Αθηνών ή στο Estate. Δε ξέρω με ποιον ή ποιους μαζί (εμείς όμως ξέρουμε και μπορείτε να μάθετε κι εσείς εδώ). Είμαι στο studio για να ακούσω τραγούδια και θα είναι μεγάλη έκπληξη με αυτόν που θα κάνω το τραγούδι.

Ήταν πολύ συγκινητική η συνάντηση με τους γονείς του Σάκη. Έχουν να δουν το παιδί τους τόσο καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήγα στο σπίτι του Σάκη και είδα τη μητέρα του και τον πατέρα του. Θα πάω και στης Μαριαλένας, γιατί είναι αδέρφια μου αυτά τα δύο παιδιά. Τους αγαπάω.

Δεν έχω καβαλήσει κανένα καλάμι. Με συζητήσεις όλα θα γίνονται. Τηλεοπτικά δεν έχω συζητήσει τίποτα. Ακόμη δεν έχω συνέλθει από το Survivor» είπε, μεταξύ άλλων, ο Τριαντάφυλλος.

Αστυνόμευση έξω από το σπίτι του Τριαντάφυλλου

Όπως είναι ευρέως γνωστό ο Τριαντάφυλλος μένει σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στο Πόρτο Ράφτη με πισίνα - δείτε εδώ φωτογραφίες.

Μετά τα όσα συμβαίνουν έξω από το σπίτι του τον τελευταίο καιρό, πληροφορίες του Vanda'as blog που σας τις μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr αναφέρουν πως οι υπόλοιποι κάτοικοι του συγκροτήματος έχουν αρχίσει να θορυβούνται.

Βλέπετε, μπορεί ο Ντάφυ να είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο αλλά υπάρχουν και haters που... δεν ξέρεις μέχρι πιο σημείο μπορεί να φτάσουν!

Άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο πρώην παίκτης του Survivor με τους υπόλοιπους "συγκάτοικους" στο Πόρτο Ράφτη συζητούν το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί ασφάλεια στο συγκρότημα.

Εκτός από κάμερες που ήδη υπάρχουν στους εξωτερικούς χώρους έπεσε στο τραπέζι ακόμα και η ιδέα για αστυνόμευση. Το τι θα συμβεί βέβαια κι αν αυτό θα πραγματοποιηθεί δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε ακόμα με σιγουριά.

Εδώ θα είμαστε να τα πούμε όλα. Ξέρετε πως δεν μας ξεφεύγει τίποτα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κώστας Παπαδόπουλος: Η εντυπωσιακή τούρτα που ετοίμασε για τον Τριαντάφυλλο

Τριαντάφυλλος: Εμφανίστηκε στο πλατό του Love it και πούλησε τρέλα