Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος επισκέφθηκε το σπίτι του Σάκη Κατσούλη

Η συγκινητική αγκαλιά που τον πήρε η μητέρα του παίκτη

Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος επισκέφθηκε το σπίτι του Σάκη Κατσούλη
Survivor 14.06.2021 11:51
Από Youweekly Team

Ο Τριαντάφυλλος από τότε που επέστρεψε από το Survivor δεν έχει κάτσει και πολύ στο σπίτι του η αλήθεια είναι. Αφού γευμάτισε με την σύζυγό του και γνωστό επιχειρηματία σε μαγαζί στο Πόρτο Ράφτη αποφάσισε να επισκεφθεί το σπίτι του φίλου του, Σάκη Κατσούλη.

Οι δυο τους τον τελευταίο καιρό στον Άγιο Δομίνικο είχαν έρθει πολύ κοντά και όπως είπε στην κάμερα η μητέρα του Κατσούλη ο Τριαντάφυλλος της μετέφερε μια αγκαλιά και λίγες λέξεις από τον γιο της που είναι τόσο καιρό μακριά.

Βίντεο έξω από το σπίτι του Σάκη Κατσούλη

Αστυνόμευση έξω από το σπίτι του Τριαντάφυλλου

Όπως είναι ευρέως γνωστό ο Τριαντάφυλλος μένει σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στο Πόρτο Ράφτη με πισίνα - δείτε εδώ φωτογραφίες.

Μετά τα όσα συμβαίνουν έξω από το σπίτι του τον τελευταίο καιρό, πληροφορίες του Vanda'as blog που σας τις μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr αναφέρουν πως οι υπόλοιποι κάτοικοι του συγκροτήματος έχουν αρχίσει να θορυβούνται.

Βλέπετε, μπορεί ο Ντάφυ να είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο αλλά υπάρχουν και haters που... δεν ξέρεις μέχρι πιο σημείο μπορεί να φτάσουν!

Άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο πρώην παίκτης του Survivor με τους υπόλοιπους "συγκάτοικους" στο Πόρτο Ράφτη συζητούν το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί ασφάλεια στο συγκρότημα.

Εκτός από κάμερες που ήδη υπάρχουν στους εξωτερικούς χώρους έπεσε στο τραπέζι ακόμα και η ιδέα για αστυνόμευση. Το τι θα συμβεί βέβαια κι αν αυτό θα πραγματοποιηθεί δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε ακόμα με σιγουριά.

Εδώ θα είμαστε να τα πούμε όλα. Ξέρετε πως δεν μας ξεφεύγει τίποτα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλέξης Παππάς: Η αμοιβή του για το The Bachelor είναι όσα λεφτά χρειάζεται κανείς για να πάρει σπίτι!

Survivor 4: «Θα φλέρταρα τον Τριαντάφυλλο αν ήμουν γυναίκα!»

Share