Καλός Γιαλός: Το μαγαζί που γευμάτισε ο Τριαντάφυλλος με την γυναίκα του μετά το Survivor 4

Που βρίσκεται, πόσο κοστίζει το κάθε πιάτο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλός Γιαλός: Το μαγαζί που γευμάτισε ο Τριαντάφυλλος με την γυναίκα του μετά το Survivor 4

Η αλήθεια είναι πως διανύουμε την εβδομάδα του... Τριαντάφυλλου! Αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα όλα τα "φώτα" της δημοσιότητας έπεσαν πάνω του!

Χτες μάλιστα ο Ντάφυ αποφάσισε να κάνει την πρώτη του έξοδο, μετά την επιστροφή του στη χώρα μας και αποφάσισε να γευματίσει μαζί με την γυναίκα του και έναν στενό του συνεργάτη στην ταβέρνα Καλός Γιαλός στο Πόρτο Ράφτη!

Τώρα που επέστρεψε για τα καλά στην πατρίδα και άφησε πίσω του τον Άγιο Δομίνικο, έχει ήδη αρχίσει να συζητάει τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον γνωστό τραγουδιστή σε εστιατόριο στο Πόρτο Ράφτη μαζί με τη σύζυγό του Δήμητρα και τον επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου.

Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι από τα πιο παλιά και ταυτόχρονα καλά εστιατόρια της περιοχής! Με ιστορία πάνω από 50 χρόνο προσελκύει αρκετό κόσμο, όχι μόνο τα καλοκαίρια, αλλά και τον χειμώνα αφού στην κυριολεξία συνδυάζει φαγητό και θάλασσα μιας και γευματίζεις ακριβώς πάνω στο κύμα!

Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει διεύθυνση αφού ανήκει πλέον σε μια από τις πιο ισχυρές επιχειρηματικές οικογένειες του Πόρτο Ράφτη! Βρίσκεται στην ομώνυμη παραλία "Καλός Γιαλός" και συγκεκριμένα αμέσως μετά την διασταύρωση στο Λιμάνι προς την παραλία του Αυλακίου! Συγκεκριμένα από το σπίτι του Τριαντάφυλλου απέχει 2 λεπτά με το αυτοκίνητο!

Δείτε φωτογραφίες εδώ!