Καλό Μεσημεράκι: Η Ιωάννα Μαλέσκου εισέβαλε στο πλατό τραγουδώντας Κωνσταντίνο Αργυρό

Τυχαία άραγε η επιλογή της;

Δεν θα μπορούσε να λείπει από το σημερινό φινάλε της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία εισέβαλε στο πλατό και προκάλεσε για ακόμη μια φορά χαμό.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια φορώντας ένα πράσινο εντυπωσιακό φόρεμα μπήκε στο στούντιο τραγουδώντας Κωνσταντίνο Αργυρό και συγκεκριμένα το κομμάτι «Τα μάτια σου ερωτεύτηκα»!

Expand player

Ο Νίκος Μουτσινάς φυσικά έμεινε... κάγκελο και χόρεψε μαζί της όσο εκείνη τραγουδούσε! Λίγο αργότερα, οι δυο τους μίλησαν για το πως κύλησε η χρονιά ενώ μάλιστα ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Στο τέλος εισέβαλε και η σκυλίτσα της παρουσιάστριας, Μπαλού με τον Νίκο Μουτσινά να την παίρνει αμέσως αγκαλιά, ενώ λίγο αργότερα είχε εμφανιστεί και ο Γιώργος Λιβάνης!

Η εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου στην τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε βραβείο στα Mad VMA στον Κωνσταντίνο Αργυρό μετά τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι

Λίγοι μήνες έχουν περάσει από τότε που οι φήμες ήθελαν την Ιωάννα Μαλέσκου να είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, κάτι που φυσικά δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Σήμερα, η παρουσιάστρια είχε την ευκαιρία να βραβεύσει τον επιτυχημένο τραγουδιστή.

Τότε οι φήμες είχαν φουντώσει λόγω της εμφάνισής τους στο Στην Υγειά μας ρε Παιδιά. Βέβαια οι δυο τους δεν ήταν ζευγάρι αλλά φαίνεται πως εκτιμούν πολύ ο ένας τον άλλον.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μαζί με τον Δημήτρη Μακρυνιώτη, βράβευσαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό για το κομμάτι «Αθήνα Μου», το οποίο αποτέλεσε την μεγαλύτερη επιτυχία της φετινής σεζόν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

H δήλωση της Ιωάννας Μαλέσκου για τις αποχωρήσεις από το Love It στον ΣΚΑΙ

Συγκινημένη στον αέρα του Love it η Ιωάννα Μαλέσκου