H δήλωση της Ιωάννας Μαλέσκου για τις αποχωρήσεις από το Love It στον ΣΚΑΙ

«Ο καθένας μπορεί να πιστεύει όσα θέλει. Από εκεί και πέρα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H δήλωση της Ιωάννας Μαλέσκου για τις αποχωρήσεις από το Love It στον ΣΚΑΙ

Δυο αποχωρήσεις μετράει το Love It το τελευταίο διάστημα. Μια είναι αυτή του Βασίλη Γρηγορόπουλου που πέταξε και τα καρφιά του προς την εν λόγω εκπομπή μέσα από ανάρτηση του στο Instagram.

Το πρωί της Παρασκευής 25/6 η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και έδωσε την δική της απάντηση.

«Το τέλος της σεζόν ο καθένας σκέφτεται το μέλλον του αλλά δεν θα τις έλεγα ηχηρές αποχωρήσεις. Ο κάθε άνθρωπος επιλέγει τι θα κάνει. Δεν είδα την ανάρτηση του Βασίλη Γρηγορόπουλου αλλά σε ότι έχει να κάνει με τους συνεργάτες μου ή τους άλλοτε συνεργάτες μου, το αποφασίζουν οι ίδιοι ως επαγγελματίες με τον σταθμό. Όσα είπα είναι πολύ γενικά και πολύ συγκεκριμένα ταυτόχρονα.

Ο καθένας μπορεί να πιστεύει όσα θέλει. Από εκεί και πέρα το πως ερμηνεύει ότι λέμε, είναι κάτι που ελεύθερα μπορεί να πράξει γιατί δεν ξέρει πως γίνονται κάποια πράγματα. Σε καμία περίπτωση δεν θα αναφερόμουν σε ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι ή έχω συνεργαστεί. Εύχομαι ό,τι καλύτερο», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Συγκινημένη στον αέρα του Love it η Ιωάννα Μαλέσκου

Την είδηση της γέννησης των δίδυμων κοριτσιών της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη σχολίασε στην εκπομπή η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία συγκινήθηκε με το ζήτημα και μίλησε με υπέροχα λόγια για το ζευγάρι.

Όπως και η Κατερίνα Καινούργιου, έτσι και η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε στην αξία της μητρότητας και ευχήθηκε να βρεθεί κι εκείνη κάποια στιγμή σε αυτή την ευχάριστη θέση.

«Έδωσε και ένα πολύ ωραίο μήνυμα η Χριστίνα στις γυναίκες, και αυτό πρέπει να κρατήσουμε, να μη το βάζουν κάτω και θα έρθει η ώρα και η στιγμή που πρέπει και να μην απογοητεύονται», είπε αρχικά η Μάρτζυ Λαζάρου.

«Για εκείνες τις γυναίκες που πραγματικά το επιθυμούν και όντως προσπαθούν. Καμιά φορά και οι δυσκολίες είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά δεν πειράζει, πίστη και αγάπη. Θα έρθει και η δική μας η στιγμή», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Μάρτζυ Λαζάρου απάντησε στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Θα έρθει και η δική σου Ιωάννα μου, στο ευχόμαστε», ενώ ο Χάρης Γιακουμάτος της είπε: «Ιωάννα μου, θα έρθει. Αν το κυνηγάς κι αν το θες, θα έρθει. Το θέμα είναι να έρθει ο άντρας που θα θες να έχεις ένα παιδί μαζί του. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να σκεφτόμαστε, να είναι ένα ζευγάρι αγαπημένο».