Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βασίλης Γρηγορόπουλος: Η ανάρτηση - «καρφί» μετά τη σπόντα της Μαλέσκου για την αποχώρησή του από το Love it

«Πρέπει πρώτα να μιλήσουμε για επαγγελματισμό, για ευπρέπεια, για αξιοπρέπεια...»

Βασίλης Γρηγορόπουλος: Η ανάρτηση - «καρφί» μετά τη σπόντα της Μαλέσκου για την αποχώρησή του από το Love it
News 19.06.2021 11:19
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ντόμινο αποχωρήσεων έχουμε τις τελευταίες μέρες στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, καθώς όπως σας ενημερώσαμε με αποκλειστικό ρεπορτάζ, πρώτος ο Βασίλης Γρηγορόπουλος αποχώρησε από την εκπομπή και ακολούθησε και η αρχισυντάκτρια.

Στη χθεσινή της εκπομπή, η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να ρίξει μία σπόντα για όλα όσα γραφτεί για την εκπομπή της, τις τελευταίες μέρες, λέγοντας:

«Επειδή ακούγονται και κυρίως γράφονται πολλά πράγματα, το γεγονός ότι δεν απαντάει παρότι γι΄ αυτόν χτυπάει η καμπάνα, δε σημαίνει ότι απλά λουφάζει, μπορεί να μη δίνει σημασία σε κάτι που δεν ισχύει. Να τα λέμε και αυτά αλλά καμιά φορά ας τοποθετούμαστε».

Η ανάρτηση του Βασίλη Γρηγορόπουλου για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Ας μην αναλύσουμε τι είναι σπουδαίο, τι είναι και τι θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα, ας μην μιλήσουμε για που πρέπει να δίνουνε βαρύτητα Γιατί για να μιλήσουμε για αυτά θα πρέπει πρώτα να συζητήσουμε για επαγγελματισμό, για ευπρέπεια, για αξιοπρέπεια και επαγγελματική ηθική. Άρα, όντως, ας μην μιλήσουμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Βασίλης Γρηγορόπουλος Ιωάννα Μαλέσκου

Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για τις παραιτήσεις από την εκπομπή της

Λίγο πριν το φινάλε της σεζόν, μερικές αλλαγές ήρθαν στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love It, με την παρουσιάστρια να ξεκινάει την εκπομπή με ένα ιδιαίτερο μήνυμα.

Όπως φαίνεται λοιπόν αποχώρησε η αρχισυντάκτρια από την εκπομπή, με την Ιωάννα -που πέρασε ένα εφιαλτικό βράδυ- να λέει αρχικά: «Αυτές τις μέρες και ιδίως χθες συνειδητοποίησα κάποια πράγματα. Σπουδαιολογούμε και βάζουμε σε προτεραιότητα πράγματα τα οποία δεν αξίζει πραγματικά. Όλα έρχονται και παρέρχονται, συγκεκριμένα πράγματα είναι αυτά που μένουν.

Μάλιστα, στους τίτλους αρχής της εκπομπής, την Τετάρτη, υπήρχε το όνομα της αρχισυντάκτριας Δήμητρας Παλούδη, ωστόσο στη σημερινή εκπομπή έλειπε από την αρχή.

Η έναρξη της χθεσινής εκπομπής με τη Δήμητρα Παλούδη στους τίτλους:

Η έναρξη της σημερινής εκπομπής χωρίς τη Δήμητρα Παλούδη:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η διευθύντρια του Youweekly.gr, Έφη Εκίζογλου, στο Love It

Θύμα απάτης η Ιωάννα Μαλέσκου

Share