Εφιαλτικό βράδυ για την Ιωάννα Μαλέσκου

Τι συνέβη στο σπίτι της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εφιαλτικό βράδυ για την Ιωάννα Μαλέσκου

Δεν είναι σίγουρα η εβδομάδα της Ιωάννας Μαλέσκου! Μετά το χθεσινό περιστατικό με τον Νίκο Μπάρτζη στον αέρα του Love it, η παρουσιάστρια είχε ονειρευτεί ένα ήρεμο βράδυ στο σπίτι της αλλά... αμ δε!

Η παρουσιάστρια κάνοντας μία παύση από την κανονική ροή της εκπομπής θέλησε να μοιραστεί με το πάνελ της την «οδύσσεια» που έζησε μέχρι να ξεφορτωθεί το πτηνό που έκοβε βόλτες από δωμάτιο σε δωμάτιο…

Η περιγραφή της Ιωάννας Μαλέσκου

«Πέταξε το πουλάκι,μπήκε και δεν μπορούσε να βγει. Ξέρετε πόσο΄αγαπώ τα πουλιά, αλλά μπήκε μέσα. Την άκουσα στερεοφωνικά και από ό,τι φαίνεται την άκουσαν και στη γειτονιά. Ήταν ένα μαύρο πουλί και νόμιζα ότι ήταν νυχτερίδα και λέω “μας την πέσανε”. Γύρισα από τη βόλτα μου με το Μπαλουδάκι και μπήκε το ευλογημένο μέσα από το παράθυρο που άφησα ανοιχτό. Νόμιζα ήταν νυχτερίδα και η νυχτερίδα είναι γρουσουζιά και λέω θα πάει στα μαλλιά – είχα κάνει και μπουκλάκια – και έβαλα τα χέρια στο κεφάλι και φώναζα. Για να πάω στην κουζίνα μεγάλος αγώνας και από την υπερένταση δεν κοιμήθηκα» είπε διηγούμενη το απρόσμενο θρίλερ που την περίμενε μετά τη χτεισνοβραδινή έξοδό της.

Θα μείνετε με το σπίτι της Ιωάννας Μαλέσκου

Το σπίτι της παρουσιάστριας βρίσκεται κοντά στο στούντιο Alfa από όπου «εκπέμπει» η εκπομπή της. Η Ιωάννα Μαλέσκου ήθελε να βρίσκεται κοντά, ώστε να μην την τρώνε οι διαδρομές καθώς δεν έχει συνηθίσει την κίνηση της Αθήνας και δεν ήθελε να χάνει χρόνο στην οδήγηση.

Όπως είναι ήδη γνωστό, εχει φτιάξει έναν λογαριασμό στο Instagram για την σκυλίτσα της. Πρόκειται για ένα πανέμορφο γαλλικό bulldog που ακούει στο όνομα Balloo.

Ετσι, μέσα από τον λογαριασμό της Balloo στο Instagram, οι followers μπορούν να δουν γωνιές από το προσωπικό καταφύγιο της Ιωάννας Μαλέσκου.

Το σπίτι της είναι cozy με έμφαση στη δημιουργία ενός «ζεστού» και φιλόξενου καθιστικού. Στο σαλόνι υπάρχει ένας μεγάλος γκρι καναπές με μωβ ριχτάρι και πολλά μαξιλάρια, ενώ διαθέτει τζάκι όπου απεικονίζει ένας πολύ ωραίος πίνακας.

Η διακόσμηση είναι ιδιαίτερη και πρωτότυπη.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Ιωάννας Μαλέσκου:

«Μετακόμιση» είχε γράψει στις 23 Ιουλίου η Ιωάννα Μαλέσκου στον λογαριασμό της Balloo.

Ιωάννα μαλέσκου σκυλί

σκυλί ιωάννας μαλέσκου

Ιωάννα μαλέσκου σπίτι

ιωάννα μαλέσκου διακόσμηση

Μπαλού

νέο σπίτι ιωάννας μαλέσκου