Η συγκίνηση της Κατερίνας Καινούργιου για τη γέννηση των παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα

«Ή εγώ είμαι πολύ ευσυγκίνητη ή θέλω πολύ να κάνω ένα παιδάκι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η συγκίνηση της Κατερίνας Καινούργιου για τη γέννηση των παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα

Μεγάλη συγκίνηση είχε στη σημερινή της εκπομπή η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τη γέννηση των δίδυμων παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, μίλησε και για τη μεγάλη της επιθυμία να κάνει παιδί.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει εκφράσει πολλές φορές στον αέρα την επιθυμία της να κάνει ένα παιδάκι και έτσι, τα δίδυμα κοριτσάκια του ζευγαριού την συγκίνησαν πάρα πολύ.

Τα σχόλια για της Κατερίνας Καινούργιου για τα παιδιά του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα

«Ή εγώ είμαι πολύ ευσυγκίνητη ή θέλω πολύ να κάνω ένα παιδάκι. Μακάρι να έκανα και εγώ δίδυμα», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια.

«Ο Σάκης έχει ανοίξει μια τεράστια αγκαλιά και είναι η Χριστίνα και οι κορούλες τους μέσα και...»

Χθες 23/6 η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο τις κορούλες της, καρπούς του έρωτα της με τον Σάκη Τανιμανίδη. Τα δίδυμα κοριτσάκια τους ήρθαν για να ολοκληρώσουν την οικογενειακή τους ευτυχία, καθώς κιόλας όπως είχαν εξομολογηθεί πέρασαν πολύ δύσκολα μέχρι να βγει θετικό το τεστ εγκυμοσύνης.

Ο γυναικολόγος της Χριστίνας Μπόμπα, Μηνάς Μαστρομηνάς, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για τη γέννηση των διδύμων.

«Πήγαν όλα τέλεια. Η Χριστίνα ήταν υποδειγματική έγκυος. Ήταν πάρα πολύ συνεργάσιμη. Αδημονούσε να δει τις κορούλες της. Λόγω της δίδυμης κύησης γέννησε προγραμματισμένα με καισαρική. Πήγαν όλα τέλεια, μαζί με τον αδερφό του Σάκη, τον Πάνο Τανιμανίδη. Τα κοριτσάκια είναι τρία κιλά το καθένα, έκλαψαν αμέσως και είναι απολύτως υγιή. Εξαιρετική εγκυμοσύνη.

Η Χριστίνα είναι πολύ ευτυχισμένη. Θα ήθελα να αναφερθώ σε μια συγκινητική εικόνα, την οποία θα κρατώ για πάντα. Ο Σάκης έχει ανοίξει μια τεράστια αγκαλιά και είναι η Χριστίνα και οι κορούλες τους μέσα και ξεσπούν σε λυγμούς. Νομίζω αυτή είναι η επιτομή της ευτυχίας», είπε μεταξύ άλλων ο γυναικολόγος της Χριστίνας Μπόμπα.