Κλέλια Ρένεση: Η ηλικία, η καταγωγή και οι γυμνές φωτογραφίες

Ποια είναι η ηθοποιός που συγκλόνισε με την φωτογραφία της για την γυναικεία κακοποίηση

Μια ανάρτηση που μέσα σε λίγα λεπτά είχε γίνει κιόλας viral ήταν αυτή της Κλέλιας Ρενέση, το απόγευμα της Τρίτης, όταν θέλησε να στείλει ένα πολύ ηχηρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες με αφορμή τα περιστατικά βιασμού που έχουν έρθει στην επιφάνεια τις τελευταίες μέρες.

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

«Πριν 2 χρόνια ακριβώς, κρατούσα την 2 μηνών κόρη μου γυμνουλα, ακριβώς όπως την γέννησα κ όπως γεννήθηκα κ εγώ. Την προετοίμαζα να μπει πρώτη φορά στην αγκαλιά της θάλασσας κ να μάθει να θεραπεύεται απ αυτήν. Γυμνές κ οι δυο σε χορό με τα κύματα. Όπως στην κοιλιά της μάνας μας. Όσα αίσχη κ να γίνουν, όσο κ αν η πατριαρχική κοινωνία αρρωσταίνει τις κόρες μας, τόση κ περισσότερη κόντρα θα υψώνουμε εμείς . Για τις αδελφές μας, τις κόρες μας, για τα θηλυκά όλου του κόσμου.

Expand player

Όχι ανόητε. Το σώμα μας δεν είναι το πεδίο βολής σου, ούτε τόπος εκτόνωσης σου, ούτε καν στη διάθεση σου. Είμαστε αρχέγονα πανίσχυρα όντα μαγικά, με εντολές πανάρχαιες κ γνώσεις μυστικές. Γεννάμε τη ζωή κ την θεριεύουμε , κρατάμε το σύμπαν στη θέση του, γεμίζουμε την πλάση με αγάπη κ φροντίδα.

Αν σε ένα γυναίκειο κορμί, εσύ βλέπεις μόνο το σκεύος ηδονής σου κ όχι το μεγαλείο του, είσαι ανάπηρος σε όλα τα τερεν, κ τσάμπα σου δόθηκε το δώρο της ηδονής. Δεν θα φοβίσετε τις γυναίκες να πλάσουν τον κόσμο που ονειρεύτηκαν. Δεν θα μειώσετε ούτε πόντο το μεγαλείο μας κ την αποστολή μας.

Είμαστε γυναίκες, είμαστε ελεύθερες, είμαστε οι μανάδες οι γιαγιάδες κ οι προγιαγιάδες σας κ όποιο τσογλανι ασελγεί πάνω μας θα το φάει το μαύρο σκότος. Καμία μόνη, καμία μόνη, ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ», έγραψε στην ανάρτησή της η Κλέλια Ρένεση.

Ποια είναι όμως η Κλέλια Ρένεση που σόκαρε με την φωτογραφία της

H ταλαντούχα Κλέλια Ρένεση γεννήθηκε στη Ζάκυνθο στις 8 Φεβρουαρίου του 1982. Εκτός από ηθοποιός είναι στιχουργός, τραγουδίστρια και παρουσιάστρια. Είναι ντόμπρα, δεν μασάει τα λόγια της και είναι ακομπλαξέριστη καθώς είναι της άποψης του σε όποιον αρέσω.

Η Κλέλια Ρένεση ξεκίνησε αρχικά σπουδές ιατρικής στην Ιταλία, τις οποίες δεν ολοκλήρωσε. Επέστρεψε στην Ελλάδα για να ασχοληθεί με το χώρο του θεάματος κάτι που μας αρέσει πολύ καθώς η γυναίκα το έχει και κερδίζει με το ταμπεραμέντο της αλλά και την ενσάρκωση και του πιο περίεργου ρόλου. Ο ρόλος της δε ως Καίτη Κίτσου στη “Μουρμούρα” δίνει ρέστα και είναι σαν να έχει γραφεί επάνω της sur mesure.

Το 2017 συμμετείχε στο μουσικό πρότζεκτ Ti.po.ta με τον Μάνου Τσάο, με τον οποίο συνδέεται από το 2015, με διάφορα τραγούδια και βίντεο κλιπ. Στο πλαίσιο των Ti.po.ta συμμετείχε και στο τραγούδι με τίτλο «Anatoli/Ανατολή», μαζί με το γνωστό τραγουδοποιό Σωκράτη Μάλαμα. Αίσθηση είχε δημιουργηθεί και όταν εμφανίστηκε να κολυμπά ολόγυμνη στο κλιπ του τραγουδιού των Ti.po.ta «Moonlight Avenue».

Στις 18 Μαΐου 2019 έφερε στον κόσμο την κόρη της Κοραλία. Η ίδια μάλιστα είχε γράψει τα εξής:«Το Σάββατο 18/5 υποδέχτηκα στην αγκαλιά μου την κόρη μου κ δασκάλα μου Κοραλία κ από τότε η καρδιά μου βγήκε έξω απ το σώμα μου κ με κοιτάει λαίμαργα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές κ τα χαμογελά. Όλους τους φίλους που στάθηκαν πλάι μου, τους συγγενείς , την γιατρό μου κ τους συνεργάτες μου που με βοήθησαν σ αυτό το ταξίδι. Είμαστε κ οι δυο πολύ τυχερές που σας έχουμε φύλακες του ονείρου.Η Κοραλία κατέφθασε από τα κρυστάλλινα νερά της Ζακύνθου, της Γαύδου κ τις βουνοκορφές της Κρήτης κ έχει στο μάτι γατίσιο νάζι που δεν σηκώνει αμφιβολία… υπάρχουν νεράιδες. Τα φιλιά μας σε όλους σας. Να στε πάντα καλά με ανοιχτά πανιά».

Η Κλέλια Ρένεση, μετά από σωρεία δημοσιευμάτων που είχαν κυκλοφορήσει για τη σχέση της με τον διάσημο Γάλλο μουσικό και τραγουδιστή Μάνου Τσάο, την εγκυμοσύνη και το παιδί που απέκτησε, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της.

Με ένα μακροσκελές κείμενο στο Facebook, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» αποκάλυψε το 2019 πως το παιδί της δεν είναι του Τσάο, με τον οποίο τονίζει ότι δεν είναι ζευγάρι, αλλά πνευματικοί συνοδοιπόροι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κλέλια Ρένεση: Οι δημόσιες ευχές στον Manu Chao

Κλέλια Ρένεση: «Πόσο αφελής είναι αυτός που κρίνει τις πολιτικές απόψεις μου με γνώμονα το μέγεθος του σουτιέν μου»