Μαζί για κάμπινγκ η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Πάλι τους πρόδωσαν τα stories!

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι μαζί και μάλιστα, είναι αχώριστοι αφού τον τελευταίο καιρό κάνουν ταξίδια, ενώ επισκέπτεται ο ένας τον άλλον σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα.

Μπορεί οι δυο τους να μην έχουν παραδεχθεί τίποτα και να απαντάνε με αμηχανία κάθε φορά που τίθεται ένα τέτοιο θέμα, ωστόσο τα insta stories τους, πολύ συχνά τους «προδίδουν», κάτι που συνέβη και αυτή τη φορά.

Expand player

Το ζευγάρι έχει πάει διακοπές για κάμπινγκ στη Μεσσηνία και τόσο η Ιωάννα Τούνη όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ανέβασαν στιγμιότυπα από τον προορισμό που επισκέφθηκαν.

Τα insta stories που «πρόδωσαν» ότι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι μαζί

Η Ιωάννα Τούνη αρκέστηκε στο να ανεβάσει τη σκηνή στην οποία μένουν στη Μεσσηνία, ωστόσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε και τον ακριβή προορισμό που έχουν επισκεφθεί στην Πελοπόννησο.

Το σχόλιο της Μαρίας Καλάβρια για τη φημολογούμενη σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη

Μία αναπάντεχη ερώτηση δέχθηκε η Μαρία Καλάβρια σε ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση του πρώην συντρόφου της, Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη.

Θυμίζουμε πως η Μαρία Καλάβρια χώρισε πέρυσι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και μάλιστα, ο χωρισμός τους είχε γίνει ολόκληρο σίριαλ αφού στην αρχή ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε διαψεύσει την είδηση αλλά την επόμενη μέρα η Μαρία Καλάβρια βγήκε και την επιβεβαίωσε.

Η ίδια απάντησε με άνεση στην ερώτηση και μάλιστα, μίλησε με πολύ θετικά λόγια και για τους δύο, σχολιάζοντας πως ταιριάζουν πολύ.

«Ωραία ερώτηση μου κάνετε! Για να σας φύγει η περιέργεια… ωραίο ζευγάρι είναι! Ταιριάζουν πάρα πολύ. Μακάρι να είναι μαζί και να περνάνε τέλεια», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στην Χαλκιδική η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - Τα παιχνίδια στην θάλασσα

Ξανά στην Θεσσαλονίκη ο Αλεξάνδρου για τα μάτια της Τούνη