Η Μαρία Καλάβρια επιβεβαίωσε το χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - Εκείνος έλεγε πως είναι ακόμα μαζί

Η αποκάλυψη έγινε στο Πρωινό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μαρία Καλάβρια επιβεβαίωσε το χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - Εκείνος έλεγε πως είναι ακόμα μαζί

Στη σημερινή εκπομπή του Πρωινού, μετά τα όσα έλεγε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πως εξακολουθεί να είναι ακόμα ζευγάρι με τη Μαρία Καλάβρια, εκείνη βγήκε και επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους μιλώντας στη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της.

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες σχετικά με τη σχέση του ζευγαριού και αν εξακολουθούν να είναι ακόμα μαζί, με τη Μαρία Καλάβρια να δίνει σήμερα το πρωί την τελική της απάντηση.

Μιλώντας στο Πρωινό, ξεκαθάρισε πως δεν είναι πια μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά εξακολουθούν να είναι πολύ καλοί φίλοι.

«Εξεπλάγην χθες, γιατί ήμουν στη δουλειά μου και άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα… Με τον Δημήτρη είμαστε σε μία φάση που αποφασίσαμε να «παγώσουμε» τη σχέση μας. Είπαμε να μην είμαστε μαζί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε φίλοι, δεν είμαστε συνεργάτες, είμαστε στη δουλειά μαζί.

Ο Δημήτρης με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν κατεβάσαμε καμία φωτογραφία. Έχουμε στα προφίλ μας από μία φωτογραφία ο καθένας γιατί κι εμένα δεν μου αρέσει να μοιράζομαι τις προσωπικές μου στιγμές…

Είναι πολύ πάρα πολύ πρόσφατο και κανένας δεν ξέρει αν θα το ακολουθήσουμε 100% αυτό. Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, που για να τον επιλέξω εγώ να μπει μέσα στο σπίτι μου και στα παιδιά μου σημαίνει ότι το αξίζει… Είτε είμαστε μαζί, είτε όχι, οι φωτογραφίες θα μείνουν εκεί. Δεν είμαι παιδάκι να παίζω και να τις διαγράφω. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου και έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις…

Χθες, όταν έκανε δηλώσεις ο Δημήτρης, δεν είχαμε πάρει κάποιες αποφάσεις. Αποφασίσαμε από κοινού μετά να μην είμαστε μαζί σε προσωπικό επίπεδο, αλλά να παραμείνουμε συνεργάτες και φίλοι. Τώρα τι θα γίνει αργότερα δεν μπορώ να το γνωρίζω…» , είπε χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διέψευσε τον χωρισμό με τη Μαρία Καλάβρια

Όπως ωστόσο αποκαλύφθηκε μέσα από ρεπορτάζ του Happy Day, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέχρι χθες δεν δεχόταν σε κανέναν πως έχει χωρίσει με τη Μαρία Καλάβρια και μάλιστα για να διαψέυσει τις φήμες, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram κοινή τους φωτογραφία.

Δημήτρης Αλεξάνδρου Μαρία Καλάβρια χωρισμός

Μάλιστα, ο Κώστας Φραγκολιάς είπε πως μίλησε μαζί του και πως οι φήμες του χωρισμού δεν ισχύουν.