Παραλίγο να τρακάρει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Τι συνέβη;

Η on air αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παραλίγο να τρακάρει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Τι συνέβη;

Μία τρομερή αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή Happy Day, μιας και έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παραλίγο να τρακάρει χθες, και μάλιστα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την ίδια να περιγράφει τι ακριβώς συνέβη.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, βρέθηκαν στο πλατό του πάρκνγκ και παραλίγο να έχουν μία πολύ άσχημη σύγκρουση μιας και πήγαν να τρακάρουν ο ένας με τον άλλον.

Όπως αποκάλυψε σήμερα το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πήγε να μπει από την έξοδο με αποτέλεσμα να βρεθεί «μούρη με μούρη» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία του υπέδειξε από πού πρέπει να μπαίνει κανονικά.

Η αποκάλυψη για το παραλίγον τρακάρισμα του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Ήμουν χθες στο πάρκινγκ από εκεί που βγαίνουμε. Γιατί από αλλού μπαίνουμε από αλλού βγαίνουμε. Και μου έρχεται με μια τζιπάρα λευκή… έτσι. Εγώ εν τω μεταξύ μίλαγα με τη μαμά μου. Πάει να με τρακάρει.

Του λέω “παιδάκι μου από την άλλη μπαίνουμε”. “Όχι” μου λέει, “από εδώ είναι πιο ασφαλές το σημείο”. Λέω “για σένα, αλλά για μένα; Θα με τρακάρεις”. Ένα μπέρδεμα» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Δημήτρης Αλεξάνδρου

Πέρα από την αποκάλυψη για το τρακάρισμα, στο Happy Day αναφέρθηκε και η σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τη Μαρία Καλάβρια

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες μιας και μετά από ένα ρεπορτάζ της Espresso κυκλοφόρησε η φήμη πως η σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τη Μαρία Καλάβρια έχει λάβει τέλος.

Μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ο Κώστας Φραγκολιάς, αποκάλυψε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως το ζευγάρι εξακολουθεί να είναι μαζί μέχρι σήμερα.

«Δεν χώρισαν. Νομίζω είναι μαζί τρία χρόνια. Έμεναν μαζί στην αρχή της καραντίνας. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έπρεπε ο Δημήτρης να φύγει από το σπίτι και να πάει να μείνει στο δικό του. Δεν είχαν πολλές κοινές φωτογραφίες στο Instagram. Δεν νομίζω να είχαν καβγαδάκι, θα μου το έλεγε ο Δημήτρης» ανέφερε ο Κώστας Φραγκολιάς.