Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Κρίση στη σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τη Μαρία Καλάβρια;

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ για το ζευγάρι;

Κρίση στη σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τη Μαρία Καλάβρια;
News 04.05.2020 10:28
Από Youweekly Team

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που εξέδωσε η εφημερίδα Espresso, η σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Μαρίας Καλάβρια περνάει μία κρίση, χωρίς ωστόσο να έχει κάνει κάποια συγκεκριμένα δήλωση κανένας από τους δύο τους για το συμβάν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει πάντα το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το ζευγάρι κατέβασε τις κοινές τους φωτογραφίες από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram.

To ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια, φέρεται να πέρασε χωριστά την καραντίνα, με τους ίδιους ωστόσο να μην κάνουν καμία επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος.

Το μόνο που σημειώθηκε, όπως αναφέρει η εφημερίδα, ήταν ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πριν από τρεις ημέρες έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορείς να είσαι μοναχικός ή να νιώθεις μόνος, αν απολαμβάνεις την παρέα του εαυτού σου». Από την άλλη πλευρά, όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Μαρία Καλάβρια τηρεί “σιγή ιχθύος”, καθώς ποτέ δεν επιθυμούσε τη δημοσιότητα, όσον αφορά την προσωπική της ζωή.

Δημήτρης Αλεξάνδρου Μαρία Καλάβρια κρίση

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαρία Καλάβρια ωστόσο έδειχναν να περνούν όμορφες στιγμές στην καραντίνα

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μαζί με την αγαπημένη του Μαρία Καλάβρια, εμφανίστηκαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και έδειξαν στο τηλεοπτικό κοινό τον πιο fun τρόπο με τον οποίο μπορούν να κάνουν γυμναστική στο σπίτι με το ζευγάρι τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι δεν αφήνει την καραντίνα να το πάει πίσω και συνεχίζει το πρόγραμμα γυμναστικής του κανονικά.

Έτσι, σήμερα εμφανίστηκαν μαζί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αφού μίλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το πώς βιώνει την όλη κατάσταση της καραντίνας, έδειξε μαζί με την αγαπημένη του, μερικές ασκήσεις που μπορεί κανείς να κάνει στο σπίτι μαζί με το ταίρι του!

Οι δυο τους είναι μαζί τρία χρόνια και ήταν πραγματικά ανεκτίμητη η αντίδραση τους όταν ρωτήθηκαν για το αν το πάνε για γάμο!

Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαρία Καλάβρια

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρία Καλάβρια: Αποκάλυψε την ηλικία της και μίλησε ανοικτά για τις πλαστικές της! «Με κοιτάνε στο πρόσωπο και ρωτάνε...»!

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Απαντάει δημόσια αν είναι ζευγάρι με την Φαίη! «Εγώ είμαι η αιτία που χώρισε…»!

Share