Δημήτρης Αλεξάνδρου: 3 χρόνια με την Μαρία Καλάβρια! Τους «πιάσαμε» στα... πράσα!

Ερωτευμένοι και αχώριστοι παντού!

Δημήτρης Αλεξάνδρου: 3 χρόνια με την Μαρία Καλάβρια! Τους «πιάσαμε» στα... πράσα!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr "έπιασε" στα πράσα τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την επί 3 χρόνια σύντροφό του, Μαρία Καλάβρια, σε νυχτερινή τους έξοδο και η αλήθεια ήταν πως και οι δυο φαίνονταν πιο ευτυχισμένοι και ανανεωμένοι από ποτέ!

Σε πείσμα όσων έζησαν τον δεσμό τους από την πρώτη μέρα της γνωριμίας τους και έλεγαν πως δεν θα ταίριαζαν επειδή και οι δύο είναι πολύ έντονες προσωπικότητες, αλλά ακόμη περισσότερο σε απάντηση κάποιων ανώνυμων δημοσιευμάτων που τους ήθελαν χωρισμένους, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαρία Καλάβρια αποδεικνύουν κάθε φορά πως ο έρωτάς τους δεν μπορεί τόσο εύκολα να... ραγίσει.

Δημήτρης Αλεξάνδρου Μαρία Καλάβρια

Το ζευγάρι βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας και αποφάσισε να περάσει το βράδυ μαζί με φίλους του, με τα τραγούδια της αγαπημένης τους Άννας Βίσση στο Ηotel Ermou. Έφτασαν στο μαγαζί λίγο μετά τις δώδεκα και έμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, λίγο πριν λήξει το πρόγραμμα. Ο Δημήτρης δεν άφησε από την αγκαλιά του τη γυναίκα της ζωής του, όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU, και εκείνη δεν σταμάτησε στιγμή να του τραγουδά και να του μιλά τρυφερά. Είχαν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον, δεν τους ενδιέφερε κανείς και απολάμβαναν τις στιγμές τους χορεύοντας και τραγουδώντας.

Μετά τη συμβίωση έρχεται ο γάμος για Μαρία Καλάβρια και Δημήτρη Αλεξάνδρου;

Δημήτρης Αλεξάνδρου σχέση διαφορά ηλικίας με Καλάβρια

"Τον έχω σκεφτεί τον γάμο, δεν τον φοβάμαι και θα τον έκανα μόνο και μόνο για τη γυναίκα. Πιο εύκολα νιώθω το παιδί παρά το γάμο. Το παιδί το θέλω και η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να κάνω.", είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μεταξύ άλλων, στην Ελένη Μενεγάκη όταν εκείνη τον ρώτησε εάν σκέφτεται να παντρευτεί τη Μαρία Καλάβρια. Ωστόσο τον είχαμε ρωτήσει κι εμείς στο Party του You για τα 6 χρόνια και η αντίδρασή του μπροστά στις κάμερες ήταν έπος! Η χημεία που έχει το ζευγάρι στην προσωπική του ζωή είναι αντίστοιχη με εκείνη που έχει και στην επαγγελματική του, καθώς τον τελευταίο χρόνο εκτός από την συμμετοχή του στην εκπομπή του ALPHA, και τις φωτογραφίσεις ως μοντέλο για διαφημιστικές, εργάζεται σε καθημερινή βάση στο κέντρο αισθητικής "Mc Medical Center", το οποίο και έχει δημιουργήσει ο Δημήτρης στο Κολωνάκι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ