Στην Χαλκιδική η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - Τα παιχνίδια στην θάλασσα

Τρυφερά τετ α τετ για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στην Χαλκιδική η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - Τα παιχνίδια στην θάλασσα

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να μην έχουν επιβεβαιώσει ακόμα τίποτα για την μεταξύ τους σχέση, ωστόσο πλέον είναι ολοφάνερο.

Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά και το μοντέλο τον τελευταίο καιρό είναι συνεχώς μαζί, είτε στην Αθήνα είτε στην Θεσσαλονίκη και φαίνεται πως περνούν πολύ καλά.

Μάλιστα, το ζευγάρι επισκέφθηκε μαζί και την Χαλκιδική και ο φωτογραφικός φακός τους έπιασε σε πολύ τρυφερά τετ α τετ, παίζοντας στην θάλασσα.

Το εν λόγω βίντεο κυκλοφόρησε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Καλοκαίρι Not, με την Ελένη Τσολάκη και την ομάδα της να επικροτούν την στάση των δύο παιδιών, που έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα παιχνίδια στην θάλασσα Τούνη - Αλεξάνδρου

Η ερώτηση στον Αλεξάνδρου για την Τούνη

Στην εκπομπή Ευτυχείτε, παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη, για την φημολογούμενη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη.

Το μοντέλο, αποκάλυψε μάλιστα, ότι δεν δέχτηκε κάποιο τηλέφωνο για να συμμετέχει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega

Όταν λοιπόν ήρθε η ερώτηση για την σχέση του με την Ιωάννα Τούνη, εκείνος απάντησε «Εσύ μπορείς να με ρωτήσεις, εγώ δεν θα σου απαντήσω. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πριν από λίγο καιρό χώρισε από την Μαρία Καλάβρια.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι μοντέλο και γεννήθηκε στην Αθήνα στην περιοχή του Μετς. Στην ηλικία των 6 ετών, η οικογένειά του μετακόμισε στα βόρεια προάστια, όπου εκεί μεγάλωσε και σπούδασε Ηλεκτρολογία.

Τα πρώτα του βήματα στον χώρο της τηλεόρασης έγιναν το 2009 στην Ιταλία, παράλληλα με το χώρο της μόδας. Για πολλά χρόνια ζούσε στο εξωτερικό ανάμεσα σε Ιταλία, Παρίσι και Λονδίνο. Όταν επέστρεψε στην χώρα ξεκίνησε ενεργά καριέρα, στο χώρο της Ελληνικής τηλεόρασης.