Κανένας Λιβάνης - Με νέο συνοδό σε βραδινή έξοδο η Βίκυ Κάβουρα

Αποκλειστικές φωτογραφίες του επιχειρηματία

Μπορεί τα φλας να είναι πάνω της ιδιαίτερα όταν οι παπαράτσι την εντοπίσουν να συνοδεύεται, η Βίκυ Κάβουρα όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του YOU είναι μόνη και κανένας σύντροφος δεν έχει κερδίσει την καρδιά της μετά την πολύχρονη σχέση της με τον γοητευτικό επιχειρηματία Γιώργο Βίγγο.

Η ηθοποιός, που το τελευταίο διάστημα φερόταν να διατηρεί δεσμό με τον Γιώργο Λιβάνη, παρά το γεγονός πως έχει ρίξει όλο της το βάρος στην επιχειρηματική δραστηριότητα με τη νέα σειρά μαγιό της I-Crab για γυναίκες και άντρες, βρέθηκε τις προάλλες στο Άλσος για να παρακολουθήσει την συναυλία της Άννας Βίσση και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη η παρουσία ενός γοητευτικού συνοδού με τον οποίο διασκέδασαν μαζί.

Expand player

Πρόκειται για τον επιχειρηματία Μιχάλη Αντιώτη, με τον οποίο σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια και κάνουν στενή παρέα. Όσοι επομένως τρίβατε τα χέρια σας για νέο έρωτα και σχέση - καμία σχέση! - πλανάστε πλάνην οικτρά!

Η εμφάνιση της Βίκυς Κάβουρα στην Άννα Βίσση

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί σήμερα σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ

«Έχω τρακάρει επειδή κοιτούσα μια όμορφη γυναίκα στο δρόμο»

Η Βίκυ Κάβουρα σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε χαρακτηριστικά πως «έχω τρακάρει επειδή κοιτούσα μια άλλη όμορφη γυναίκα που περπατούσε πολύ ωραία στο δρόμο! Ναι, έπεσα στον μπροστά. Αυτό είναι δικαίωμα και του άντρα και της γυναίκας, να θαυμάζει το ωραίο».

«Καμία δεν έχει τη διάθεση να πάρει τον δικό μου τον άντρα και ο δικός μου άντρας έχει διαλέξει εμένα. Οπότε γιατί να ανησυχήσω αν κοιτάξει μια άλλη γυναίκα;» πρόσθεσε η ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ. «Και εγώ θα κοιτάξω έναν άνδρα που είναι ωραίος. Το θέμα είναι, όμως, πως δεν θα απατήσω τον σύντροφο μου».

Παράλληλα, η ηθοποιός πρόδωσε και μια άγνωστη μεγάλη της αδυναμία! «Είχα στο σπίτι 47 Barbie, από τις οποίες τώρα έχω κρατήσει μόνο δύο και δεν μπορώ να αποχωριστώ τα παιχνίδια μου».

Δείτε τις δηλώσεις της Βίκυ Κάβουρα παρακάτω:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βίκυ Κάβουρα: «Με τον Νίκο Κοκλώνη δεν είμαστε όπως παλιά»

«Κόλαφος» η Βίκυ Κάβουρα - «Χρεώνομαι κάθε μήνα και διαφορετικό σύντροφο! Νιώθω απροστάτευτη»